Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhabbet kuşu ( yavru ) kaçıncı günde yumurtadan çıkar ?
benim muhabbet kuşum 4 tane yumurtladı 5. sinide bugün yumurtladı. toplam 5 tane muhabbet kuşum var . erkek olan muhabbet kuşu dişinin yanına gidiyo. bi sorun olurmu
selamın aleykum bı cıftım var ama 4 yumurtası var bugunden ıtıbaren 25 gun olcak ama bı kıpırtı yok dısı yumurtalara yatıo yaklastırmıo yumurtalar bosmu dolumu bılmıorum nasıl anlıyacam bos ve dolu oldugunu yardım edersenız sevınırım
selamın aleykum bı cıftım var ama 4 yumurtası var bugunden ıtıbaren 25 gun olcak ama bı kıpırtı yok dısı yumurtalara yatıo yaklastırmıo yumurtalar bosmu dolumu bılmıorum nasıl anlıyacam bos ve dolu oldugunu yardım edersenız sevınırım
S.a arkadaşlar benim muhabbet kuşların yumurtladıktan ve hiç ellemedim 20, ci günü sadece 2 yumarta yaptı ve halen dişi yumurta altında kalmıyor ve dişi kuşum ürkek biraz yumurtaları kontrol edeyimmi ve nasıl kontrol edim yardımınız ı bekliyorum vesselam