Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canııım , çoook sevindimmmmm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşaallahhhh
kAÇ ÇIKTI KAN DEĞERİ, KAÇINCI GÜNÜNDE YAPTIRDIN?

aminn canım allah razı olsun..kan değerim 568 çıktı tahlili yaptırdığım gün adetimin geciktiği gün diyemem çünkü adetim 27.gündede gelirdi 33.gündede tam belli bi günüm yoktu ama ben kasıklarımda hiç tanımadığım ağrıyı görünce şüphelendim ve 32.günümde idrar testi yaptım oda silik olunca tam emin olayım diye kantahlili yaptırdım işte😀
dr.cuma gün keseyi görürüz o zaman gel dediyupis

ben şimdi kaç haftalık olduğumu SAT a göremi hesaplıcam ki?? dr'lar ööle hesaplıyormuş galiba nette bi dr dedi o zaman ben 5 haftamın içindemiyim ki bilemedim???😕

yaa kızlar bu hamiş melek yazısını nasıl yapacam bilmiyorum bi bilen varsa söylesin bana😉şunun şurasında 9 ay hamiş olacaz her zaman yazamayız "hamiş" diye dimi ama😉))

yaa kızlar bu hamiş melek yazısını nasıl yapacam bilmiyorum bi bilen varsa söylesin bana😉şunun şurasında 9 ay hamiş olacaz her zaman yazamayız "hamiş" diye dimi ama😉))

admine pm at yada ziyaretci defterine yaz..buarada tebrikler allah kucagina almayi nasip eder ins.

buarada günaydin kizlar iyne yogun bi is günü bide bugün 18e kadar caliscam pöööfff gerildim bile

yasasiiiinnnn darisi basima 😀 zaman gecmiyo nedense söyle kis gelse snra subat olsa dogursamda saglikli sihhatli bebeisimi kucagima alsam...cok mu sey istedim ne 😀

ilk haftalar bi türlü gecmiyordu zaman, ama 10. haftadan sonra geciyor 🙂
doguranlardan aldigim bilgilere göre, 9 ay cabuk geciyormus ama dogumhanedeki 12-14 saat bi ömür gibi geliyormus 🙂

ilk haftalar bi türlü gecmiyordu zaman, ama 10. haftadan sonra geciyor 🙂
doguranlardan aldigim bilgilere göre, 9 ay cabuk geciyormus ama dogumhanedeki 12-14 saat bi ömür gibi geliyormus 🙂

benim en yakin arkadasimin hamileligi dogumu okadar kolay gecti ki ne sanci ne bisey 6 alik hamileyken hali bile yikadi hic sanci olmadan suyu geldi hastaneye gitti 3 saat icinde dogurdu...ne sansli insanlar var 🙂

benim en yakin arkadasimin hamileligi dogumu okadar kolay gecti ki ne sanci ne bisey 6 alik hamileyken hali bile yikadi hic sanci olmadan suyu geldi hastaneye gitti 3 saat icinde dogurdu...ne sansli insanlar var 🙂

ilk cocukmu??? ayy ilk cocukta en az 12 saat sürer yaziyor ve diyor herkez, bide su herkezde gelmiyormus, genelde hastanede patlatiyorlarmis 🙂
arkadasin gercekten sansli ...
benim annem 4.cügü öyle dogurmus, hastaneye gitmis, ebe demis sen hazirlan ben hemen birsey alip geliyorum, ebe gelene kadar annem dogurmus 🙂

Geri