Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

7. aya kadar dayanamassin 🙂 ... ben dün bi plan yaptim, ocakda dogum, ocagi sayma, aralik soguk karli yagmurlu olur onuda gec. cinsiyet augustosda belli olursa, eylül+ ekim+ kasim... hazirlik icin 3 ayim var 🙂 daha hastane seccem, hazirlik kurslarina gitcem... odayi hazirlicam... ayyy cok isim var.... :hamile: 🙂
haklısın canım ama ıste pımpırıklı olunca ınsan dayanmak zorunda kalıyor bıraz sımdı bıle korkuyorum allahım ıyımı acaba bısey mı var nerdeyse hergun gıdecegım doktora kalp atısı duruyormus ya bu zamanlarda kafama o takılıyor sonra bulantım var ıyıdır bebegım dıyorum ...yanı hep dusunceler oluyor bende.....oyuzden beklerım galıba..... hazırlıgı yavas yavas yapmak daha heyecen verıcı bence🙂

evet dogru soylluyorsun canım bulantılar ıyı ama bıde kusma eslık edınce daha kotu oluyor...allahtan cevreme baktıgımda arkadaslarıma falan onlardan daha ıyıyım.....gule gule kullansın cıcılerını ufaklıgın ınsallah....cok kaptırma kendını canım yaaaa bıraz fırenle bakalım.....ufak tefek seylerı al ama tabı....

canim simdi daha ablamin ücüzlerine aliyoruz zaten, aradada bi kac sey fazla aliyoruz... cinsiyeti belli olunca ozaman seccem annemin marketinden 🙂
ben kiz olursa pembe agirlikli, erkek olursa mavi agirlikli alcam esyalari (klassik) o yüzden daha tam gaza basamiyorum 🙂

bence erkekkkkkkkkkkkkkkk..............

saglikli olsun ama erkek olursa süper olur 🙂

haklısın canım ama ıste pımpırıklı olunca ınsan dayanmak zorunda kalıyor bıraz sımdı bıle korkuyorum allahım ıyımı acaba bısey mı var nerdeyse hergun gıdecegım doktora kalp atısı duruyormus ya bu zamanlarda kafama o takılıyor sonra bulantım var ıyıdır bebegım dıyorum ...yanı hep dusunceler oluyor bende.....oyuzden beklerım galıba..... hazırlıgı yavas yavas yapmak daha heyecen verıcı bence🙂

evt canim bendede 10 haftaya kadar olmustu o korku... daha sonra atlatiyorsun ama... bende yavas yavas yapiyorum, bi kac yere bakiyorum sonra aliyorum 🙂 daha pek birsey almadim yaa... ama eylülde tam gaz baslicam kasimda bitircem... zamanim fazla olmicak cünkü biliyorum 🙂

canim simdi daha ablamin ücüzlerine aliyoruz zaten, aradada bi kac sey fazla aliyoruz... cinsiyeti belli olunca ozaman seccem annemin marketinden 🙂
ben kiz olursa pembe agirlikli, erkek olursa mavi agirlikli alcam esyalari (klassik) o yüzden daha tam gaza basamiyorum 🙂

saglikli olsun ama erkek olursa süper olur 🙂
ay ablan nasıl bakacak üçüzeeeeeee cok zor yaaaa allahım yardımcısı olsun.....tamam sen cınsıyetı bellı olunca annenın marketınden sec sonra alırsın zaten....bende bugun ruyamda bebegım dogmus ve emzırıyordum okadar tuhaf bır duyguydu kı kalktıgımdan berı ruyanın etkısınden kurtulamadım.....

evt canim bendede 10 haftaya kadar olmustu o korku... daha sonra atlatiyorsun ama... bende yavas yavas yapiyorum, bi kac yere bakiyorum sonra aliyorum 🙂 daha pek birsey almadim yaa... ama eylülde tam gaz baslicam kasimda bitircem... zamanim fazla olmicak cünkü biliyorum 🙂
evet canım gecer ınsallah bendekı bu korkuda.....bende oyle bebek magazası goruyorum ama daha adım atmadım kapıdan.....çunku gırersem cıkamam bende galıbaaaaaaa

çok sevindir hadi hayırlısı Allahım herkeze versin

canim laraya katiliyorum, zaten testin kullanma klavuzundada yaziyordur ne kadar süre sonra gecersiz oldugu. benim yaptigimda 3 dk.da sonuc verir, yarim saat icinde okunmasi gerekir yaziyordu... gününe az kaldi canim, insallah ikinci cizgiyi göreceksin...

hoppahoppa hayirli olsun canim benim cok sevindim... kiz aramizda en sabirsiz sen ciktin 🙂 insallah hersey yolunda ve coooook güzel gider...

ygmurcum günaydin canim nasilsin??

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli.yeni anne adayımızı tebrik ederim inş sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirir.kızlar moralim cok bozuk bugün 🙁 ayaklarım sürekli şişiyor herkez ödem başlangıcı var dedi doktorumla görüşecem bakayım o nediyecek

çok çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için ,mutluluğumu paylaştığınız için:yahoo:

çok güzel bi duyguymuş yaa ama dünden beri içimden ağlamak geliyo ve ağlayınca geçmiyo🙂mutluluktanmı ne🙂:salıncak:

rabbim isteyen herkese bekletmeden ikiz ikiz versin inşallah:gezme:

canım yaa sen nasılsın? (test dışında)

ben de iyiyim çok şükür. şu yağmur olayına takmış durumdayım. ağız tadıyla yaz yaşayamadık istanbulda.

Canım net kesildiği için cevap yazamadım, iyiyim tatlım ne yapayım işte iyiyim diyorum ya yine hemoroid yi değil, bir ilaç varmış onu aldık bakalım içiyorum, bitkisel bir karışım ama o da pek iyi geleceğe benzemiyor ya hayırlısı bakalım,
Sen nasılsın nasıl geçti tatil, inşallah benimki gibi kötü değildir...

Geri