Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

doktor belgeni vermedi mi (Entbindungsdatum yaziyo ya)isverene ver diye? orda nezaman dogum iznine ayrialcagin yaziyo benimki 29.12. mesela. dogumdan 6 hafta önce ve dogumdan 8 hafta sonra evdesin calisman yasak. dogumdan 8 hafta sonra ne yapacagin sana kalmis en fazla 3 yil izin alabilirsin ben tam karar veremedim ama 1 yada 1,5 yil izin almayi düsünüyorum

canim belgem varda, ben belgeye pek uymam herhalde. yanlis hatirlamiyorsam benimde araligin baslarinda basliyor normal dogum iznim... ama aralikigin son haftalarindan ocagin ilk haftasina kadar zaten her sene izinligim, ondan sonra ara sira yada yarim gün falan gelirim herhalde, zaten ocak ayinin sonunda dogum var. ondan sonra en az 3 ay izinliyim, ondan sonrada artik ara ara gelip giderim, Büroyla evin arasi 3 dk. o yüzden rahatim... I$i tam birakmak istemiyorum...

hımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

bizim de bu ay tam 2 yıl oldu🙁
eşimde de bende de hiç bir sorun yok. olmayınca olmuyor🙁
ben tüp bebek deneyelim istiyorum ama eşim buna karşı. bir sene falan daha olmazsa direticem ama zaten onun da fikri değişir diye düşünüyorum.

aaaminn
bizim planlarimiz mart 2011 e kadar dogal yollala olmazsa tüp bebis yapariz diyoduk cok sükür gerek kalmadi. ins sizede gerek kalmaz hamis kalirsin en kisa sürede ins 🙂

Kizlarrr sonunda basardim patronla konusmayi....
size arada gecen dialoglari yaziyorum :

ben: bi olan üstü hal toplantisi yapabilirmiyiz 🙂
patron : (int. <LINKZ id=linkz4><NOBR>tatil</NOBR></LINKZ> ilanlarina bakip, beni kizdiriyor) hmmm cesmemi kemermi 5 yildizli otel..v.s. bi ay kalsam...
ben: yokya bi bi ay kalirsan.simdi orasi rus doludur... bizim köyün adresini verimde orda kalin tam 5 yildizli, köpeyide götürebilirsin 🙂
patron: olsun benim ruslarla sorunum yok ama nedense kadinlari hep var 🙂
falan filan <LINKZ id=linkz6>fistik</LINKZ> toplantiya basladik... Önce baya i$ konustuk.. ben ama titriyorum ve ter basti 🙂 sonra benim konus geldi....
ben : benim yardimcigi ekim kasim gibi alalim...
Patron: belki ozamana bulamayiz
ben: bulmamiz lazim... birsey daha diycem.... kem küm... sen demin beni <LINKZ id=linkz1>tatille</LINKZ> sinir ediyordun demi, simdi bende seni sinir edimmi???
Patron: etme, sakin etme, bunu bana yapma....
ben: ben ocaktan sonra bi kac ay olmicam..
patron: deme, niye hastaneye falanmi yatcan, hastamisin...(cakallll)
ben: hayir bebeyim olcak!
patron: yok, ne cabuk!
ben: ne cabugu iki saat amannn iki sene oldu 🙂 (burda üc sene cikiliyor aslinda izine) zaten annem bakcak insallah daha haberi yok ama... bana 3 ay falan yeter 🙂
patron: insallah annen yan cizmez 🙂 , ozaman mecbur akli basinda birini ayarlamamiz lazim...
Ben: ok, ben ilgilenirim 🙂

offff söyledim ama canim cikti 🙂 cok mutluyum suan 🙂 simdi bunu anneme söyleme sirasi geldi, yazik kadin bizim yüzümüzden türkiyeye gidemiyor 🙂<!-- google_ad_section_end -->

"biraz uzun yazmisim ama o gün cok mutluydum 🙂 "

canim belgem varda, ben belgeye pek uymam herhalde. yanlis hatirlamiyorsam benimde araligin baslarinda basliyor normal dogum iznim... ama aralikigin son haftalarindan ocagin ilk haftasina kadar zaten her sene izinligim, ondan sonra ara sira yada yarim gün falan gelirim herhalde, zaten ocak ayinin sonunda dogum var. ondan sonra en az 3 ay izinliyim, ondan sonrada artik ara ara gelip giderim, Büroyla evin arasi 3 dk. o yüzden rahatim... I$i tam birakmak istemiyorum...

kiz neden kullanmiyosun dogum iznini diger izninide öne al, yasal olarak calisman yasak. hem arada ise gelcem diyosun maas isi ne olacak ? ise baslarsan elterngeldi alamicaksin? sen ne iste calsiyodun cnm?

patron : (int. <LINKZ id=linkz4><NOBR>tatil</NOBR></LINKZ> ilanlarina bakip, beni kizdiriyor) hmmm cesmemi kemermi 5 yildizli otel..v.s. bi ay kalsam...
ben: yokya bi bi ay kalirsan.simdi orasi rus doludur... bizim köyün adresini verimde orda kalin tam 5 yildizli, köpeyide götürebilirsin 🙂
falan filan <LINKZ id=linkz6>fistik</LINKZ> toplantiya basladik... Önce baya i$ konustuk.. ben ama titriyorum ve ter basti 🙂 sonra benim konus geldi....
ben: bulmamiz lazim... birsey daha diycem.... kem küm... sen demin beni <LINKZ id=linkz1>tatille</LINKZ> sinir ediyordun demi, simdi bende seni sinir edimmi???
ben: ne cabugu iki saat amannn iki sene oldu 🙂 (burda üc sene cikiliyor aslinda izine) zaten annem bakcak insallah daha haberi yok ama... bana 3 ay falan yeter 🙂
patron: insallah annen yan cizmez 🙂 , ozaman mecbur akli basinda birini ayarlamamiz lazim...

offff söyledim ama canim cikti 🙂 cok mutluyum suan 🙂 simdi bunu anneme söyleme sirasi geldi, yazik kadin bizim yüzümüzden türkiyeye gidemiyor 🙂<!-- google_ad_section_end -->

:hhh: süper olmus hicte kizmamis adam hehe😀

ahhh canım yaa çok tatlı🙂

zavallı annen! başına geleceklerden haberi var mı şimdi🙂

kiz neden kullanmiyosun dogum iznini diger izninide öne al, yasal olarak calisman yasak. hem arada ise gelcem diyosun maas isi ne olacak ? ise baslarsan elterngeldi alamicaksin? sen ne iste calsiyodun cnm?

canim ben Personelmüdürüyüm aslinda, ama patron Sirkettin tüm finanz islerinide 1 senedir bana verdi, parayla alakali ne varsa benim elimden geciyor 🙂 sorumlulugu yüksek ama i$im cok rahat...

yasak biliyorum, ama araliktaki izine kadar kesin calisirim, o ara zaten isler pek olmuyor, yeni yila hazirlik yapiyorum, tebrik kartlari falan göderiyoruz... ocaktada artik duruma göre. Maasi hallederim canimmmm, bedava caliscak halim yokya 🙂 eltergeld artik 3-4 ay anca alirim herhalde ... isten uzun süre cikarsam, yerimi kaybedebilirim, bide bizim iste cok degisiklik oluyor, o yüzden koptummu, adapta olmamda süre alcak... ben bi ekimde falan patronla bidaha bi toplanti yapimde o bana akil verir...

:hhh: süper olmus hicte kizmamis adam hehe😀

yok canim zaten kizmazda ben heycan yapiyordum... ama biliyordu sanki yaaa.... zaten bi doktora gittigimde ona kagit getirmistim, kac saat kaldim doktorda diye, patronunda bi huyu vardir, doktor belgelerinde ilk önce hangi doktor diye bakar, kesin ozamandan cakti 🙂

kıslar ben çıkıyorum.

öğle yemeğine gidicem ve sonrasında da çalışmam gerekiyr. arada uğrarım🙂

öpüldünüz.
aaa şimdi farkettim ki hamişlerin arasında kalmışsım.
darısı başıma... darısı başıma...

🙂

Geri