Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

olmayınca olmuyor ama Allah verince de veriyor.ateş ölçme yöntemini öneririm ama tabi bu ay geçti inşaallah gelecek aya da gerek kalmaz

hımmm dediğin gibi inşallah öbür aya gerek kalmaz ama gerekirse de denerim🙂
bhu ay emine gelinin dediği gibi dönüp durayım yatakta🙂

emineciğim yazlık dediysem öyle çok abartılı bişey değil yaa 🙂 ben de tatile gidemiyorum 3 senedir.bi de araba da tutmaya başladı beni artık kolay kolay gidemem.şehir içi bile gidemiyorum doğru dürüst

kıss emine vicdan yaptırdın bize heeeee🙂
inşallah sen seneye bebişinle, kocişinle acısını çıkaracaksın... sabret🙂

Eminegelin ayni kaderi paylasiyoruz full caliscam annelik iznine kadar yillik iznimi annelik izninden önce alcam ay keske hemen kis gelse hatt heemn subat gelsede dogursam bebegimi 😀

carizma,canım senle konuşmadık hiç sanırım.tanıştıysak ta hatırlamıyorum, affet. bunama belirtileri başladı da🙂

hayırlı olsun, hamişmişsin. listede adın yok sanırım.
ne kadar zaman bekledin? yöntem uyguladın mı?

emineciğim yazlık dediysem öyle çok abartılı bişey değil yaa 🙂 ben de tatile gidemiyorum 3 senedir.bi de araba da tutmaya başladı beni artık kolay kolay gidemem.şehir içi bile gidemiyorum doğru dürüst

beni rahatlatmak icin söylüyorsun demiiii 🙂 valla aslinda mayista gittim ya tatile, gecen senelerdede yilbasinda, nisanda falan gitmistim, ama ne olursa olsun, ister 10 ay tatil yap ama insan yazda, söyle temmuz augustos aylarinda mutlaka biyere gitmek istiyor 🙂 seneyede yazin burdayim...insallah 2012de bi yaz tatili yaparim 🙂

amaaaaan gülüm ne varda depresyona gircen boşveeeeer hayat güzel mis gibi yaz oohhh eşin ve meleğin seninle oooooooooo
ne depresyonuymuşhııımmmmmmmmmmmm

Esim suan cok gicigima gidiyor 🙂 bu hormonlar beni delli etti bu 3. ayda 🙂 1 hafta sonra 4 aya gircem ozaman gecermis... insallah gecer, yoksa adam elimde kalcak 🙂
bebeyin cinsiyetini ögrensem, tatil falan viz gelir, ben hazirliklara baslarim 🙂 tek tesselim aralikta 2 hafta iznim var 🙂 onuda evde gecircem 🙂

carizma,canım senle konuşmadık hiç sanırım.tanıştıysak ta hatırlamıyorum, affet. bunama belirtileri başladı da🙂

hayırlı olsun, hamişmişsin. listede adın yok sanırım.
ne kadar zaman bekledin? yöntem uyguladın mı?

tanismadik sanirim, hemen tanitayim kendimi ben carizma almanyada yasiyorum devlet memuruyum 🙂 listeye isim vermeyli cok oldu ben tam 2,5 yil bekledim bebegimi sonra dogal yollarla oldu cok sükür... sorun esimde oldugu icin keci boynuzu kürü yaptim bol bol snra sperm hizi ve sayisi 2 katina cikti snrada bebegimiz geldi allaha sükürler olsun🙂

canim sende almanyadamiydin???
yaaa ben su bebek iznini nasil yapcam daha tam karar veremedim, bu gidisle ben Büroda dogururum bebeyimi 🙂

doktor belgeni vermedi mi (Entbindungsdatum yaziyo ya)isverene ver diye? orda nezaman dogum iznine ayrialcagin yaziyo benimki 29.12. mesela. dogumdan 6 hafta önce ve dogumdan 8 hafta sonra evdesin calisman yasak. dogumdan 8 hafta sonra ne yapacagin sana kalmis en fazla 3 yil izin alabilirsin ben tam karar veremedim ama 1 yada 1,5 yil izin almayi düsünüyorum

tanismadik sanirim, hemen tanitayim kendimi ben carizma almanyada yasiyorum devlet memuruyum 🙂 listeye isim vermeyli cok oldu ben tam 2,5 yil bekledim bebegimi sonra dogal yollarla oldu cok sükür... sorun esimde oldugu icin keci boynuzu kürü yaptim bol bol snra sperm hizi ve sayisi 2 katina cikti snrada bebegimiz geldi allaha sükürler olsun🙂

hımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

bizim de bu ay tam 2 yıl oldu🙁
eşimde de bende de hiç bir sorun yok. olmayınca olmuyor🙁
ben tüp bebek deneyelim istiyorum ama eşim buna karşı. bir sene falan daha olmazsa direticem ama zaten onun da fikri değişir diye düşünüyorum.

Geri