Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hoşbulduk sılammm
kızlar miraç kandilimiz mübarek olsun hepimize Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla hamşle kalabilmeyi nasip etsin
hamile olanlarada sağlıkla geçirmeyi ve bebeklerimizi kucağımıza labilmeyi nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verssin isteyen herkeseee

amin canım benim, inşallah Allahım herkesin gönlündekini versin..

lalezarcım inş hamişsindir cnm çok istiyorum bunu yaa benden sonra hadi artık listenin en sonunda tek kaldım gelde sen geç artık hadi inşş cnm yaa buarada tefriciyeniokdum cnm Rabbim kabul eylesin gönlüne göre versin

Sağol canım benim, Allahı kabul etsin dualarımızı, bende istiyorum canım inşallah böyle bir günde bir güzellik olmuştur yarabbim...

hoşbulduk sılammm
kızlar miraç kandilimiz mübarek olsun hepimize Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla hamşle kalabilmeyi nasip etsin
hamile olanlarada sağlıkla geçirmeyi ve bebeklerimizi kucağımıza labilmeyi nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verssin isteyen herkeseee
Canım hamişlerin duası kabul olurmuş duanı işitsin Rabbim inşallah Allahım sizlere sağlıkla kucağınıza almayı bizlerede hamiş olmayı nasip eder 🙂

geziyoz canım yaa bide bebiş nasip olsa daha mutlu olcaz ama nasip iyi sen serin serin çalışıyon hamişken de sıcak hiç çekilmez galiba :zonked:

ayy zaten normaldede sicagi pek sevmem hele simdi hic cekemem... Kilo falan almadim ama kendimi 100 kilo gibi hissediyorum bide kalb hizli carpiyor tabii.. bide sicak geldimi üstüne maf oluyorum.. o yüzden evden i$e I$ten eve..
canim yakinda meleginizde olacak insallah... simdi salina salina gezin ozaman yok cocuk acikti yok alti degiscek.. bi sürü i$ cikcak 🙂

Klasik işte karın kasık ağrısı, kasılma falan.. bide şişkinlik hissetmiştim çok kötü...

ay onlarda olsunnnnn.... süpriz olur resmen yaaa sen regl beklerken ooo bebeyin coktan gelmis 🙂 insallahhhh

hoşbulduk sılammm

aminnn, seninde mübarek olsun canim... nasil gidiyor??

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Sabırsızım.......................7
Ayşegül...........................8 Temmuz
duygum_06 ....................8 Temmuz
<V></V>
:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

Pirenses...........................10 Temmuz
sılam_nisa .................... 13 Temmuz
Sevmm............................19 Temmuz
Ecce .................................22 Temmuz
Lalezar............................22 Temmuz
Lara.................................22 Temmuz
Lovely .......................... 23 Temmuz
dileğimmm .................... 1 Ağustos
yıldız_azeri.....................3 Ağustos

<V></V>2009 ANNE ADAYLARI <V>:leylek
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Tatlı cadım ................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end -->

Son düzenleme:
ayy zaten normaldede sicagi pek sevmem hele simdi hic cekemem... Kilo falan almadim ama kendimi 100 kilo gibi hissediyorum bide kalb hizli carpiyor tabii.. bide sicak geldimi üstüne maf oluyorum.. o yüzden evden i$e I$ten eve..
canim yakinda meleginizde olacak insallah... simdi salina salina gezin ozaman yok cocuk acikti yok alti degiscek.. bi sürü i$ cikcak 🙂

ay onlarda olsunnnnn.... süpriz olur resmen yaaa sen regl beklerken ooo bebeyin coktan gelmis 🙂 insallahhhh

Ayyy bilmiyorum eminecim valla böyle birşey olursa resmen günün değil benim için yılın bombası olur..

kızlar ben bişi diycem yaa benim reglime daha var ama 4-5 gündür önce sağ göğsümde sonrada sol göğsümde sızlamalar oluyo iğne batarmış gibi daha önce hiç böle bişi olmamıştı erken belirti olabilir mi yoksa başka bi sorun mu var şu an göğüslerime dokunamıyom

Ben belirti konusunda birşey diyemiyeceğim, çünkü üzerine görme yaşadığım için erken belirtilerimi bilemiyorum..

saol cnm iii inşallah sadece kahvaltıyı sevmezdim şimdide kabus oldu kahvaltı bnm için midem hiç almıyo ama bunada sonsuz şükür meleğimii olsundaa sen naslsın cnm epey büyüdü yaa senin bebiş maşallah allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin tüm arkadaşlarıma anne olabilmeyi sağlıkla nasip etsin cnm

Geri