Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Günaydın tatlım, valla bugün berbatım, akşam yemekte bir abimiz vardı, geçen bahsetmiştim hani şu balıkçı olan, bi sürü balık getirmiş sağolsun, pişirdik yedik ve saat 1'e kadar oturdu, bi sürü şey yendi içildi yatana kadar saat 2 oldu, sonra eşimde bende bir uykumuz kaçsın sabah ezanları okunuyordu biz hala ayakta, sonra eşim işe gitmek için kalktı ben yine uyumuşum sabah 9,10 gibi kapının zili çaldı sersem gibi oldu uykumu alamadım çok kötüyümm, birde bütün gece midem bulandı...

oh ye ye baliklari sonra migdem bulandi de 🙂
Uykuyu alamadinmi cok zor oluyor yaa, ama bu gece iyi uyursunuz artik. acmasaydin kiz kapiyi.. ben hep öyle yapiyorum... sabahin köründe postaci falan geliyor acmiyorum 🙂
dün bizde bahcedeydik baya kalabalik ama mac var diye herkez erkenden dagildi 🙂

Yaaa eminecim valla telaşlanmak istemiyorum ama, geçen seferde tam yumurtamızı ararken hamile olduğumu öğrenmiştim, bu şekide bütün gece midem bulanmıştı kuşkulanıp test yapmıştım ve çizgiyi görmüştüm, acaba ... yok yok değildir yaaaa...

canim benimde aklima geldi ama yazmak istemedim... balikdan falan veya cok yemekten olmustur diye ..... ama belli olmaz bu isler biliyorsun 🙂

oh ye ye baliklari sonra migdem bulandi de 🙂
Uykuyu alamadinmi cok zor oluyor yaa, ama bu gece iyi uyursunuz artik. acmasaydin kiz kapiyi.. ben hep öyle yapiyorum... sabahin köründe postaci falan geliyor acmiyorum 🙂
dün bizde bahcedeydik baya kalabalik ama mac var diye herkez erkenden dagildi 🙂

canim benimde aklima geldi ama yazmak istemedim... balikdan falan veya cok yemekten olmustur diye ..... ama belli olmaz bu isler biliyorsun 🙂

Yaaa açmadım zaten kalkamadım ki, başım falan döndü bi fena oldum, öyle kaldım, yarım saat yattım öyle kalktım, çokda yemedim ben ama 1,5 balık yedim fazla büyük değildi, ekmek yemedim salata yedim biraz. sonrasında bir kahve içtim, birazda çekirdek yedim bir avuç sanırım bunlar yapmaz balık ağırmı geldi bilmiyorum kızartma istediler genelde fırında yapardım, belkide o dokandı..

Yaaa eminecim valla telaşlanmak istemiyorum ama, geçen seferde tam yumurtamızı ararken hamile olduğumu öğrenmiştim, bu şekide bütün gece midem bulanmıştı kuşkulanıp test yapmıştım ve çizgiyi görmüştüm, acaba ... yok yok değildir yaaaa...
Hakkında hayırlısı canım nasip olurmuşta hamiş haberinle hepimiz seviniriz inşallah 🙂

Yaaa açmadım zaten kalkamadım ki, başım falan döndü bi fena oldum, öyle kaldım, yarım saat yattım öyle kalktım, çokda yemedim ben ama 1,5 balık yedim fazla büyük değildi, ekmek yemedim salata yedim biraz. sonrasında bir kahve içtim, birazda çekirdek yedim bir avuç sanırım bunlar yapmaz balık ağırmı geldi bilmiyorum kızartma istediler genelde fırında yapardım, belkide o dokandı..

evt fazla yememisin... kizartma dokunmus olabilir ama olmayada bilir... ayyy ne diycemi sasirdim... olabilirmi acaba yaaa?? en son regl nezamandi??

günnaydıııınnn kızlarrrr!!!!!
hayırlı kandiller,Rabbim herkesin gönlünde yatan dileğini nasip etsin inşallah!

amiiiinnnnnn....seninde mübarek olsun.... nasilsin?

Geri