Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evt fazla yememisin... kizartma dokunmus olabilir ama olmayada bilir... ayyy ne diycemi sasirdim... olabilirmi acaba yaaa?? en son regl nezamandi??

amiiiinnnnnn....seninde mübarek olsun.... nasilsin?

Bende şaşırdım, ama test yapmıcam bugün, bakalım bir iki belirti daha olmuştu eğer onları da yaşarsam yaparım..
İşte aynı geçen seferde adet olmuştum, yani üzerine görmüşüm 12-13 gün sonra hamile olduğumu öğrendim..
Yine aynı zamanlama...

annaaaaa olurmu olur haa.. insallah öyle olmustur... diger belirtiler nelerdi ???

ayyüzlü berranurr hoş geldiniz taze hamişlerrr 🙂
hoşbulduk sılammm
kızlar miraç kandilimiz mübarek olsun hepimize Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla hamşle kalabilmeyi nasip etsin
hamile olanlarada sağlıkla geçirmeyi ve bebeklerimizi kucağımıza labilmeyi nasip etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verssin isteyen herkeseee

Klasik işte karın kasık ağrısı, kasılma falan.. bide şişkinlik hissetmiştim çok kötü...
lalezarcım inş hamişsindir cnm çok istiyorum bunu yaa benden sonra hadi artık listenin en sonunda tek kaldım gelde sen geç artık hadi inşş cnm yaa buarada tefriciyeniokdum cnm Rabbim kabul eylesin gönlüne göre versin

kızlar ben bişi diycem yaa benim reglime daha var ama 4-5 gündür önce sağ göğsümde sonrada sol göğsümde sızlamalar oluyo iğne batarmış gibi daha önce hiç böle bişi olmamıştı erken belirti olabilir mi yoksa başka bi sorun mu var şu an göğüslerime dokunamıyom