seldosdemir Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.272 ygmr06' Alıntı: kılzar bi sorun var benim maaşı çarşamba günü dedi Genişletmek için tıkla ... o zaman şimdi çık ve çarşamba git al. ama hareket etmeden önce bi tanıdığın avukat falan varsa danış. paranı sallamasınlar!
ygmr06' Alıntı: kılzar bi sorun var benim maaşı çarşamba günü dedi Genişletmek için tıkla ... o zaman şimdi çık ve çarşamba git al. ama hareket etmeden önce bi tanıdığın avukat falan varsa danış. paranı sallamasınlar!
ygmr06 Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.273 sabırsızım' Alıntı: o zaman şimdi çık ve çarşamba git al. ama hareket etmeden önce bi tanıdığın avukat falan varsa danış. paranı sallamasınlar! Genişletmek için tıkla ... şimdi oazamna kadar iim rahat etmicek
sabırsızım' Alıntı: o zaman şimdi çık ve çarşamba git al. ama hareket etmeden önce bi tanıdığın avukat falan varsa danış. paranı sallamasınlar! Genişletmek için tıkla ... şimdi oazamna kadar iim rahat etmicek
M meryem214434 Aktif Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.274 kızlar ben çıkıyorum ii hissetmiyorum az dinlenecem görüşürüz sonra
seldosdemir Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.275 meryem214434' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum ii hissetmiyorum az dinlenecem görüşürüz sonra Genişletmek için tıkla ... tamam canım. kendine dikkat et. öpüyorum seni🙂
meryem214434' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum ii hissetmiyorum az dinlenecem görüşürüz sonra Genişletmek için tıkla ... tamam canım. kendine dikkat et. öpüyorum seni🙂
ygmr06 Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.276 meryem214434' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum ii hissetmiyorum az dinlenecem görüşürüz sonra Genişletmek için tıkla ... tamam sen dinlen görüşüz yine
meryem214434' Alıntı: kızlar ben çıkıyorum ii hissetmiyorum az dinlenecem görüşürüz sonra Genişletmek için tıkla ... tamam sen dinlen görüşüz yine
eminegelin Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.277 sabırsızım' Alıntı: buraya da biraz gönder🙂 benim çalıştığım yer villa ve çok kötü bi yer. içi serin. nerdeyse hırka ile oturacağım🙂 Genişletmek için tıkla ... eski odam benimde öyleydi buz gibi yaz kis donuyordum 🙂 sonra enayilik edip patronla odalari degistim... ericem... 🙂))) ygmr06' Alıntı: kılzar bi sorun var benim maaşı çarşamba günü dedi Genişletmek için tıkla ... hmmmm ne diyebilirimki simdi....
sabırsızım' Alıntı: buraya da biraz gönder🙂 benim çalıştığım yer villa ve çok kötü bi yer. içi serin. nerdeyse hırka ile oturacağım🙂 Genişletmek için tıkla ... eski odam benimde öyleydi buz gibi yaz kis donuyordum 🙂 sonra enayilik edip patronla odalari degistim... ericem... 🙂))) ygmr06' Alıntı: kılzar bi sorun var benim maaşı çarşamba günü dedi Genişletmek için tıkla ... hmmmm ne diyebilirimki simdi....
ygmr06 Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.278 eminegelin' Alıntı: eski odam benimde öyleydi buz gibi yaz kis donuyordum 🙂 sonra enayilik edip patronla odalari degistim... ericem... 🙂))) hmmmm ne diyebilirimki simdi.... Genişletmek için tıkla ... bişey diyemeyiz inş. verirler
eminegelin' Alıntı: eski odam benimde öyleydi buz gibi yaz kis donuyordum 🙂 sonra enayilik edip patronla odalari degistim... ericem... 🙂))) hmmmm ne diyebilirimki simdi.... Genişletmek için tıkla ... bişey diyemeyiz inş. verirler
seldosdemir Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2010 #8.279 ygmr06' Alıntı: bişey diyemeyiz inş. verirler Genişletmek için tıkla ... elbet verecekler de inşallah dedikleri zamanda veirler, seni uğraştırmazlar.
ygmr06' Alıntı: bişey diyemeyiz inş. verirler Genişletmek için tıkla ... elbet verecekler de inşallah dedikleri zamanda veirler, seni uğraştırmazlar.