Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

prenses cevaplamamışım, 3 yıllık evliyim. (mayısta 3 yıl doldu)
3 oldu dıye umıt kesılırmı bak benım 4 sene sonra hamış oldum bebem 3 aylıkken karnımda oldu kurtaj oldum sonra 5 senemde hamış oldum sımdı 3 yaşında oğlum var tezesı yıne 3 yıldıd bebek ıstıyok hıc korunmadımız halde yıne yok demekkı yıne beklıcem 5 sene daha
şükür kanamalarım bitti cnm dün meleğimi gördüm kocaman olmuş doktor iyi gidiyor dedi boyuna kilosuna baktı .sen nasılsın
oo hhh maşalla kotu gunlerı atlattına sevındım canım benımde gunum yaşlaştı 4 gun dur mıde bulantısı olduruyor neyın nesı bılmem boyle kasık laım acıyor gıbı
büyüyor pirenses maşaallah.iştahımı tamamen kapattı bu ara o kadar
aman yesınler onu yesınler yemeye calış annesı

3 oldu dıye umıt kesılırmı bak benım 4 sene sonra hamış oldum bebem 3 aylıkken karnımda oldu kurtaj oldum sonra 5 senemde hamış oldum sımdı 3 yaşında oğlum var tezesı yıne 3 yıldıd bebek ıstıyok hıc korunmadımız halde yıne yok demekkı yıne beklıcem 5 sene daha

Allah yardımcın olsun canım.
hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

emiiiiiinneeeeeeee söyledin mi patronuna civcivini?
🙂

anam geldiginden beri telefonla konusuyor....

ıyıyım canım nasıl bızım ufaklık benım ıcımden oğlan gecıyor ama :bebeğim::bebeğim::bebeğim:

deme... bakalim kim hislerdi daha kuvetli 🙂

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakıyım melekler nasıl

günaydin canim...

emine otur oturduğun yerde Allah canını almasın e mi sana kedi köpekten uzak dur demedik mi?

uzagim canim merak etme... ipi uzunya.. omu beni benmi onu gezdiriyorum belli degil 🙂
patron daha dün dedi hatta köpeye... ablan seni sevmiyorumu artik diye 🙂... cok yakinda gercekleri ögrenecek 🙂

anam geldiginden beri telefonla konusuyor....

deme... bakalim kim hislerdi daha kuvetli 🙂

günaydin canim...

uzagim canim merak etme... ipi uzunya.. omu beni benmi onu gezdiriyorum belli degil 🙂
patron daha dün dedi hatta köpeye... ablan seni sevmiyorumu artik diye 🙂... cok yakinda gercekleri ögrenecek 🙂
sen bugünde söyleyemicen sanırım

Geri