Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

olsun neyse kısmet canım ya ama sevındım ınan pembık pembık cıcılerı olack ınsallah kızımızın🙂

ayyyy evet yaaa çok heyecan verici ama eşimle şöyle karar aldık, 5 aylıkken tekrar kontrole gideceğiz, doktor evet kesinlikle kız deyip onaylayınca alışverişe çıkalım dedik 🙂
bazen yanlış görülebiliyormuş

ayyyy evet yaaa çok heyecan verici ama eşimle şöyle karar aldık, 5 aylıkken tekrar kontrole gideceğiz, doktor evet kesinlikle kız deyip onaylayınca alışverişe çıkalım dedik 🙂
bazen yanlış görülebiliyormuş
guzel fıkır en ıyısını yaparsınız canım.....emın olduktan sonra ıcınıze sınerek alısverıs yapmak daha guzel olur....

canım bısey sorcagım mıdem cok agrıyor anlamadım gaz sancısı bıraz ne yapayım nasıl gecer?olmusmuydu sana hıc?fıkır verırsen sevınırım....

yanma oluyordu bir de mide ağrım vardı evet.... o çok normal canım. haliyle vücudunda yani organlarının bulunduğu yerde farklı bir şey var ve her zamanki düzeni bozuyor. bu arada geğirmelerin de çok olur. bunlar çok normal sıkıntı yapma, büyüdükçe mideye baskı yapıyor. yapabileceğin birşey yok malesef, sabretmekten başka 🙂

yanma oluyordu bir de mide ağrım vardı evet.... o çok normal canım. haliyle vücudunda yani organlarının bulunduğu yerde farklı bir şey var ve her zamanki düzeni bozuyor. bu arada geğirmelerin de çok olur. bunlar çok normal sıkıntı yapma, büyüdükçe mideye baskı yapıyor. yapabileceğin birşey yok malesef, sabretmekten başka 🙂
yanma degılde hazımsızlık var bırde agrı ınsallah gecer...mıde agrısını cok cektıgım ıcın sıkıntı verıyor....sen nasılsın bakalım?okula gıdıormusun semınerler bıttımı?

yanma degılde hazımsızlık var bırde agrı ınsallah gecer...mıde agrısını cok cektıgım ıcın sıkıntı verıyor....sen nasılsın bakalım?okula gıdıormusun semınerler bıttımı?

anladım canım yanmalar 3. ayda başlıyor zaten... geçer geçer sabret tatlım.
ben iyiyim, evet okul çarşamba günü tamamen sona erdi, mutluyum 🙂 artık 1 eylüle kadar tatildeyim. tatil hiç gelmeyecek zannetmiştim.

bu salı tatile gidiyorum, bu yüzden epey süre burada olamam, haberin olsun şimdiden canım.

Geri