Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım ben de yanlış dedim.ama yanlış olsa da gördüğüm için şükrettim.taa 1 hafta sonrasında kanda çıktı

canım ben de yanlış dedim.ama yanlış olsa da gördüğüm için şükrettim.taa 1 hafta sonrasında kanda çıktı

offf ya o ögrendigim ilk haftayi ömrüm boyunca unutamicam... ben tam e$ekten dü$mü$e dönmü$tüm 🙂 allah isteyen herkeze nasip etsin..

bu arada :örgü: bu simileyi gördümde aklima annem geldi..ona patik yelek hirka örnekleri bulcaktim 🙂
ama simdi köpek gezdirmeye cikmam lazim 10dk sonra burdayim.

hg pirenses mimoza hayırlı cumalar
saol canım buyudumu bızım yeğen kucu kucu

ışten cıkmana sevındım canım senın ıcın bu kadar seye katlanıtmı hıc ınsan inşallah hamitırsın kızzz:örgü:
hayırlı cumalar canım hoşgeldin🙂
sabırsızım nasıl dayancan ayın yedısıne kadr su 3 ayların yüzusuyu hurmetıne hamiş oluruz ınşallah

Hosgelidn.. nasilsin fistik???
ıyıyım canım nasıl bızım ufaklık benım ıcımden oğlan gecıyor ama :bebeğim::bebeğim::bebeğim:

doğru söylüyorsn inş. hepimiz

heyecan yok içimde. benim ümidim çoktan tükendi.
dediğin gibi şu 3 ayran yüzü gözü hürmetine hepimiz patır patır hamiş kalsak🙂
canım benim içimdede heyecan yoktu adet olacam diye bekliyordum günüm gecince herkez test yap dedi ben yapmadım nasıl olsa o kırmızılar gelecek diye ama meleğim karnımdaymış inş sende öyle olursun sana süprüz yapar meleğin 🙂

heyecan yok içimde. benim ümidim çoktan tükendi.
dediğin gibi şu 3 ayran yüzü gözü hürmetine hepimiz patır patır hamiş kalsak🙂
ümidını kaybetme yok canım allahtan umıt kesılırmı kız hıc ayrıca kacyıllık evlısın
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakıyım melekler nasıl
sanada canım aha bır hamişimizdaha geldı nasılsın tatlım sıkıntıların kıttımı kanaman falan tehlıkelı gunlerı atlatmadınmı daha kızz