Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hoşbuldum cancanlar.laf aramızda yatakta dönerken olan ağrılar klasik hamiş ağrılari.ama yine de ümitlenmeyelim hemen.bekleyelim ve görelim

2 yıldır hayal kırıklığına o kadar alıştım ki, bağışıklık yaptı.
çift çizgi görsem de inanmam, üzülürüm dermişim🙂

gerçekten kendimi çocuğum olmayacak fikrine alıştırdım, kabullendim. son iki aydır takmıyorum. olacğı varsa (hayırlıysa) olacak zaten. bu kdara yıldır kendimi paraladığıma yanıyorum.

gerçekten kendimi çocuğum olmayacak fikrine alıştırdım, kabullendim. son iki aydır takmıyorum. olacğı varsa (hayırlıysa) olacak zaten. bu kdara yıldır kendimi paraladığıma yanıyorum.

hehe bende cift cizgi gördügümde, yanlis cikti diye inanmamistim 🙂 burda izgil benim kafama vuravura sen hamilesin dedi 🙂

canim benim herseyin bi zamani oldugu gibi bu kücük meleklerinde zamani var... insallah senin meleginin zamani gelmistir 🙂

sabırsızım ben de öyle diyordum.sonra testte varla yok arası silik çizgi gördüm hani ışığa tutunca anca görünen.artık hayal görüyorum falan sandım.ağladım.şükürler olsun yanlış da olsa silik de olsa gördüm ya diyordum.ertesi gün çıkmadı.ertesinin ertesi gün de çıkmadı.ama hamiştim 🙂

Geri