Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evt canim haklisin....

bizde 4 kardesiz, iki büyük, iki kücük, kücügümle ikiz gibi büyüdük... sonra benim adam ortaya cikinca kardesim küstü benle, yeni yeni konusuyoruz 🙂 bende hep kücük bebek isterdim ama meyersem kardesimden sonra annemin tüpler baglanmis, bosuna yalvarmisim 🙂

hoşbulduk evet aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum ama konuşmalarda geri plandaydım sanırım acemiliğimden. oğlum 4 yaşını doldurdu.bende çalıştığım için ayarlamalar bu ay hamile kalmam üzerineydi maalesef. Ayrıca sizlerle sohbet ediyo olmak çok güzel

Insallah eminem.Dualarin icin sagol birtanem.
Ayy,cok etkilendim hikayenden canim yaa.Tüylerim diken diken oldu.Dogru,aslinda aklimin bir kösesinde bu düsünce var.Belkide böylesi hayirli diye.Iste insan malesef her zaman bunun arkasinda duracak kadar güclü olamiyor,nefsine yenilebiliyor.Dayinlar icin cok üzüldüm.Allah rahmet eylesin,mekanlarini cennet eylesin.

ah ah zaten basimisa ne geliyorsa bu calismaktan geliyor... herseyi erteliyoruz....
canim regl günün ne zamandi??? testlerde hemen cift cizgi cikmaya biliyor... nasil korunuyordun? dogum kontrol hapi ileyse bi kac ay sürebiiliyor hamile kalman... ilk ayin daha moralini bozma