Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kabızlık bende de var kayısıyı aç karna yemeye çalış hergün aynı saatlerde tuvalete çık ve çok su içbi de şu kahvaltılık gevrekler de işe yarıyormuş.içine kuru kayısı kuru incir falan koyup süt koyarsan şişiyor onlar barsakların calışır.ben şimdi magnezyum içmeye başladım ya o çalıştırmaya başladı sanki.magnezyuma başlamadan önce demire başlamıştım felaket oldum o zaman.

geçen sene doğum gününde onun parasıyla bişey almak hoşuma gitmemişti.bu sefer para ayırmıştım ama geçen gün şehir dışına çıkması gerekti acil verdim o parayı.bende para olmadığını da biliyor.para ver sana hediye alayım da diyemem 😀

taamm canım denerım onları..
evde pekı yapabılecegın en guzel hedıye guzel bır sofra olur ozaman hedıyeye eger cok deger veren bırı degılse ınan bununla mutlu olacaktır hanı gorebılecegı yerlere notlar yazabılırsın sevgıne daır...mesela cantası varsa yada cebı cuzdanı gorebılecegı bır yer ıcına sevıyorum senı dıye bot yazabılrısın kalktıgı zaman banyo aynasına yada ılk gorebılecegı yere notlar dogum gunun kutlu olsun vs yazabılırsın canım mutlu eder onu...hedıyeye takılma o zaten senı bılıyordur durumu da tabı....

hoşbulduk canım güzel dileklerin için teşekkürler tatlım aminn inş aminn...

meryemcım cıkmam gerek esım gelmek uzere pılav yapacaktım yapayım hazırlayayım gorusuruz konusuruz yıne aynı konuyu sıkma kendını ınan erkeklere guler yuz yetıyor ve ufak notlar.....
sevım ınsallah allahım kalbıne gore versın.....gorusuruz...hoscakalın kızlar.....

o önem vermiyor ama ben bu sefer güzel bi doğum günü hazırlamak istiyorumgeçen sefer pasta yapmıştım kayınvalidemler falan vardı.bu sefer başbaşa olacaznotları normalde de yazıyorum.bu sefer de yazacam.ama bi hediye alacam mutlaka 😀 evlenmeden önce kemer cüzdan kol düğmesi takımı ve parfüm almıştım.bu sefer ne alsam acep