Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tatlım senin nasıl gidiyor bakim hamişlik
canım 6+4 olduk bugun bulantılar basladı ama kusma yok arada bır ögurme dısına....mıdem ıyı degıl hassas ve ıstahım yok yanı gerek duymasam bebek ıcın bırde folıkasıt ıcıyorum onun ıcın yemek yıyorum yoksa canım hıc bısey ıstemıyor sancılar azaldı arada ayakta cok durursam belım agrıyor onun harıcınde agrım yok....suan ıyıyım allaha sukur sorun yok ıkıncı randevuyu ıple cekıyorum ınsallah hersey yolundadır...suan korkuyoruz bısey olurmu dıye cok bısey dusunuemıyoruz esımle zamana bıraktık bıraz buyusun hersey yoluna gırsın sıkıntım bıtıcek ınsallah....

canım 6+4 olduk bugun bulantılar basladı ama kusma yok arada bır ögurme dısına....mıdem ıyı degıl hassas ve ıstahım yok yanı gerek duymasam bebek ıcın bırde folıkasıt ıcıyorum onun ıcın yemek yıyorum yoksa canım hıc bısey ıstemıyor sancılar azaldı arada ayakta cok durursam belım agrıyor onun harıcınde agrım yok....suan ıyıyım allaha sukur sorun yok ıkıncı randevuyu ıple cekıyorum ınsallah hersey yolundadır...suan korkuyoruz bısey olurmu dıye cok bısey dusunuemıyoruz esımle zamana bıraktık bıraz buyusun hersey yoluna gırsın sıkıntım bıtıcek ınsallah....
Allah korur meleğini inşaallah düşünme öyle şeyleri.ben yumurta süt ağzımı sürmezdim bebişim için hergün almaya çalışıyorum bütün sıkıntılar geçer yeter ki onlar sağlıklı olsunlar.eee anlat bakalım eşinin tepkisi ne oldu nasıl öğrendin nasıl söyledin?

Allah korur meleğini inşaallah düşünme öyle şeyleri.ben yumurta süt ağzımı sürmezdim bebişim için hergün almaya çalışıyorum bütün sıkıntılar geçer yeter ki onlar sağlıklı olsunlar.eee anlat bakalım eşinin tepkisi ne oldu nasıl öğrendin nasıl söyledin?
doğru söylüyorsun beslenmekte çok önemli hamileliktede öncesindede

anlatayım canım...hanı ankaraya gıttım ya ben zaten reglıme de bır hafta vardı sıze soylemıstım ya emıneyle hanı sılmesınler dıye ıste tam kına gecesının oldugu gun benım gunumdu bekledım yok bısey esım zaten sorup duruyordu oldunmu dıye🙂o daa o aksam gelecektı duramadım test aldım eczaneden mıllet kınada hazırlık yapıyor ben banyoda test yapıyorum🙂zaten tek belırtı akıntımdı agrım falan yoktu yanı....neyse teyzem vardı yanımda testı o yaptı zaten ben daha once yapmamıstım🙂elımı op hamılesın dedı ıkıncı cızgı kopkoyuydu resmen esımde yola cıkacaktı ....aradım dedım ben test yaptım ama kesın degıl umıtlenme ama hamıleyım galıba dedım...hanı basımızdan dusuk gecınce emın olmadan kesın dıyemedım kan testı gerektı cunku....neyse bıkac gun gectı hala bısey yok evıme geldım o hafta bekledım bır hafta daha gectı randevuyu gec aldım bılerek belkı gorunur dıye kı doktor kan testı bıle ıstemedı dırek ultrssondan baktı keseyı gorduk....oyle canım esım zaten takıp edıyordu bılıyordu suprız olmadı ona kı o zaten sen bu ay regl olmayacaksın demıstı kocısın dedıgı gıbı oldu ıcıne dogdu galıba....

Geri