Daha kötü zamanlarımda olmuştu Laracım sanırım atlatırım, bir iki haftaya daha ihtiyacım var, beni en çok yapratan kanama kısmı oldu, kan görmekten içim fena oldu, rüyalarıma giriyor hep kanama görüyorum... bu kısmı beni üzdü, bebek kısmı Allahtan yapacak birşey yok, bu kadar oldu ise Allahım yine verir diyorum..
Anliyorum birtanem.Son düsügümden sonra bende öyle olmustum.Bulanti yüzünden hastanede yatiyordum ve hic düsüge isaret eden bir belirtim yoktu.Hastaneden cikacagim icin Dr son bir kez ultrason yapalim demisti.Birde baktiki 9 haftalik olmasina ragmen bebegin kalbi atmiyor.Ama dedigim gibi hic bir belirtim kanamam filan yoktu.Ben sok oldum,o anda yikildim.Bu sefer hersey yolunda saniyordum kanamam olmadigi icin.Aksama kürtaj edecegiz dedi Dr.Ama ondan önce rahimin acilmasi icin bir fitil verdiler.Ondan sonra öyle kötü kanamam gelmeye basladi ki,anlatamam.Ameliyathaneye götürürken Dr yorgani kaldirdiginda kizdi hemsirelere niye üzerini degistirmediniz diye.Iste bebde bunlari defalarca rüyamda tekrar tekrar yasadim.Zamanla insan atlatiyor demiyecegim sadece bir yere kilitlemeyi basariyor.Birde paylasmanin iyi gelecegini düsünüyorum.Benim paylasacak kimsem yoktu malesef.Umarim senin vardir ve bu acini birazda olsun hafifletir.
[ı]🙁 oy canlarım cevap yazamadan çıkıyorum kusura bakmayın acil iş çıktı sizleri çok özledimmm ve çooook seviyorummm allaha emanet olun öpüldünüz bye![/ı]
SELAMMMM TÜRKİYENİN EN CİCİ ANNE ADAYLARI VE TABİKİ ANNESİİİ(emine gelin) NASILSINIZ BAKALIM UZUN ZAMANDAN SONRA LİSTENİN ALTINDA BİRİLEREİNİ GÖRDÜM DAFFODİLLLL ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN ÇOK SEVİNDİİİİİİMMMMMM!!!
benimde aklimdan gecmedi degil... bide 15dk gelirim diye gittim 1 saat sürdü, bende doktordan kagit aldim 1 saatir burda diye, önüne koydum bi göz atti, kesin görmüstür kadin dogum doktoru oldugunu 🙂 .
ya canim sana birsey sorabilirmiyim.... Dü$ük oldumu nasil anlasiliyor, kanamami oluyor, yada doktor kontrolündemi belli oluyor???
Canim benim her düsügüm farkli farkli gelisti.Ilk bebegimde acik kirmizi renkte yogun bir sekilde kanamam vardi.Ondan sonra yasadigim iki düsükte hafif kahverengimsi lekelenmelerim olmustu.Sonuncusunda ise hic birsey yoktu ve Dr ultrasonla baktiginda kalbinin atmadigini gördü.Son üc tanesi kalbi atmadigi icin alinmak zorunda kaldi.Ilkinde zaten 5 haftalik filandim.
SELAMMMM TÜRKİYENİN EN CİCİ ANNE ADAYLARI VE TABİKİ ANNESİİİ(emine gelin)
NASILSINIZ BAKALIM UZUN ZAMANDAN SONRA LİSTENİN ALTINDA BİRİLEREİNİ GÖRDÜM DAFFODİLLLL ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN ÇOK SEVİNDİİİİİİMMMMMM!!!
Anliyorum birtanem.Son düsügümden sonra bende öyle olmustum.Bulanti yüzünden hastanede yatiyordum ve hic düsüge isaret eden bir belirtim yoktu.Hastaneden cikacagim icin Dr son bir kez ultrason yapalim demisti.Birde baktiki 9 haftalik olmasina ragmen bebegin kalbi atmiyor.Ama dedigim gibi hic bir belirtim kanamam filan yoktu.Ben sok oldum,o anda yikildim.Bu sefer hersey yolunda saniyordum kanamam olmadigi icin.Aksama kürtaj edecegiz dedi Dr.Ama ondan önce rahimin acilmasi icin bir fitil verdiler.Ondan sonra öyle kötü kanamam gelmeye basladi ki,anlatamam.Ameliyathaneye götürürken Dr yorgani kaldirdiginda kizdi hemsirelere niye üzerini degistirmediniz diye.Iste bebde bunlari defalarca rüyamda tekrar tekrar yasadim.Zamanla insan atlatiyor demiyecegim sadece bir yere kilitlemeyi basariyor.Birde paylasmanin iyi gelecegini düsünüyorum.Benim paylasacak kimsem yoktu malesef.Umarim senin vardir ve bu acini birazda olsun hafifletir.
Canım senin daha kötü olmuş, biz en azından hiç bişi görmedik ve bebeğin kalp atışı yada kese bile görünmemişti, o yüzden belki biraz daha iyi benim durumum, sağolsun eşim de çok yadımcı oluyor, benden çok bebek istemesine rağmen beni en çok teselli eden o, tabiki bide siz varsınız canlarım burda yazıyorum ya o da iyi geliyor bana...
Canim benim her düsügüm farkli farkli gelisti.Ilk bebegimde acik kirmizi renkte yogun bir sekilde kanamam vardi.Ondan sonra yasadigim iki düsükte hafif kahverengimsi lekelenmelerim olmustu.Sonuncusunda ise hic birsey yoktu ve Dr ultrasonla baktiginda kalbinin atmadigini gördü.Son üc tanesi kalbi atmadigi icin alinmak zorunda kaldi.Ilkinde zaten 5 haftalik filandim.