Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyyyy ne güzel... inşallah ümidin gerçek olur canımcım. aaaa olursa haberi burada alacaksın yani süperrrr 🙂 amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım inşallahhhhh
ordayken hıssederım yanı olmazsa anlarım ama bıkac gun sonra eve donus olacagı ıcın kımseye soylemem burda testı yaptırırım ınsallah canımmmmm

mrs.m hayırlsı bakalım canım zaman suan bekledıgım tek sey....buda gelecegı ıcın beynım rahat.....
ben cıkıyorum canım gorusuruz dua et olurmu bana sınavımı vereyım🙂
suan dusundugum tek sey o da🙂bebıs ıcın tekrardan dua ısterım ama 🙂
kendıne ıyı bak gorusuruz canım benım.....

ay gerçektenmi dotorda söyledi bugünlerde ilişkiye girin dedi iğne batar gibi bi ağrıdı geçti

tamam canım, yumurtlama dönemine girdiğimizde kasıklarımızda öyle ağrılar oluyor. sen hergün incir ye mutlaka, eşine de keçiboynuzu ya da pekmezini yedir. bir de en önemlisi ikinizin de kafası rahat olsun... rahat olunca bebişiniz hemen gelecektir inşallah
hadi iyi çalışmalarrrrrrr 🙂

tamam canım, yumurtlama dönemine girdiğimizde kasıklarımızda öyle ağrılar oluyor. sen hergün incir ye mutlaka, eşine de keçiboynuzu ya da pekmezini yedir. bir de en önemlisi ikinizin de kafası rahat olsun... rahat olunca bebişiniz hemen gelecektir inşallah
hadi iyi çalışmalarrrrrrr 🙂

yagmurcum calısmalara son hızla devam et derım bende....zaten reglın de yenı bıttı sayılır son süratttt yola devam....ıyı aksamlar ben cıkıyorum gorusuruz kendıne ıyı bak....
teşekkürler arkadaşlar iyi akşamlar içimi rahatladı

Geri