Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

mrs.m canım yedıklerıne dıkkat edıyormusun?yanı neler yıyosun agırlıkla ve mıdenın bulandıgı hanı onceden cok sevdıgın ama suanda yıyemedıgın yıyecekler varmı?

canım sistemim tamamen değişti... ben normalde yemek ayıran biri değilim.
en çok beni kahve(nescafe) kokusu mahvediyor, yanımda kahve içen biri varsa anında kaçıyorum. tavuk-balık yiyemiyorum ama en azından köfte yiyebiliyorum. çerezden nefret ediyorum çok sevdiğim çekirdeği bile yiyemiyorum. çikolata, süt iğrenç geliyor. ama ayran içip peynir yiyorum yani kalsiyumu böyle alıyorum. ayyyy yazarken bile kötü oldum hemen çubuk kraker yiyeyim 🙂

bunarın dışında sebze ağırlıklı besleniyorum, et olarak köfte yiyorum... bol bol meyve yemeye gayret ediyorum. şu an hala depolarımdan besleniyor ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum canım... inşallah senin bulantılarından da konuşuruz canımmmm

guzel bır uygulama yapmıslar terapıler ıyı gelır emın ol....dualarımız bırbırımız ıcın canım her zaman tabıkı senınle...
sağol canım.Rabbim daha çok bekletmesin.hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.bende tüp bebekten çok doğurursam bakabiliryim tedirginliği var.değişik 1 psikoloji.eşime söylediğim zaman çok güldü.yeri gelince başkasının çocuğuna bakıyorum.kendi çocğum olsa ne olur acaba.

canım sistemim tamamen değişti... ben normalde yemek ayıran biri değilim.
en çok beni kahve(nescafe) kokusu mahvediyor, yanımda kahve içen biri varsa anında kaçıyorum. tavuk-balık yiyemiyorum ama en azından köfte yiyebiliyorum. çerezden nefret ediyorum çok sevdiğim çekirdeği bile yiyemiyorum. çikolata, süt iğrenç geliyor. ama ayran içip peynir yiyorum yani kalsiyumu böyle alıyorum. ayyyy yazarken bile kötü oldum hemen çubuk kraker yiyeyim 🙂

bunarın dışında sebze ağırlıklı besleniyorum, et olarak köfte yiyorum... bol bol meyve yemeye gayret ediyorum. şu an hala depolarımdan besleniyor ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum canım... inşallah senin bulantılarından da konuşuruz canımmmm
anladım canım ama balık yıyebılsen keske bu donemde cok onemlı bu gıda...ayrıca bısey dıyecegım bır arkadasımda hamılelık donemınde cevız badem ve fındık yıyordu az sayıda ama hatta cıgneyemedıgı zaman bunları ılac gıbı suyla yutuyordu cok faydalıymıs bunlarda bılıyorsundur ama soylemek ıstedım....ınsallah canım kısmet bakalım bu ay neler yasayacagım??????

ınsallah canım bu ay bıraz ümidim var benım hayırlsı bakalım ne olacak regl tarıhımde orda olacagım bılıyormusun ayın 8ınde ankaradayım.....ınsallah saglıkla gelısır ınsallah saglıkla kucagına alıp mıs gıbı koklarsın yıgenımı....

ayyyyy ne güzel... inşallah ümidin gerçek olur canımcım. aaaa olursa haberi burada alacaksın yani süperrrr 🙂 amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım inşallahhhhh

inşallah kolaylıkla atlatırsın canım.bizlerede dua etmeyi unutma.hamillerin duası kabul olur canım.Allah yar ve yardımcın olsun.

amin canım sağol... rabbim senin de yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. dualarımdasınız, etmez miyim hiçççç... dünya dualarla dönüyor ve buradaki dualar gerçekten bana da iyi geliyor, o yüzden hiç şüphesiz dua ederim canım.

teşekkürler arkadaşım inşallah hepimiz seviniriz bütün bebek isteyenler
ama bişeyi sormayı unuttum heyecandan yumurta varmışta büyüklüğünü yada çatlamasını sormayı unuttum bilginiz varmı

ya onun milimetrik boyutları var ama bilmiyorum ben... yani şu kadarsa çatlamak üzere falan diyor doktorlar. istersen ovulasyon testi yap, döneme girip girmediğini anlarsın.

ayyyyy ne güzel... inşallah ümidin gerçek olur canımcım. aaaa olursa haberi burada alacaksın yani süperrrr 🙂 amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım inşallahhhhh

amin canım sağol... rabbim senin de yardımcın olsun, inşallah herşey yolunda gider. dualarımdasınız, etmez miyim hiçççç... dünya dualarla dönüyor ve buradaki dualar gerçekten bana da iyi geliyor, o yüzden hiç şüphesiz dua ederim canım.

ya onun milimetrik boyutları var ama bilmiyorum ben... yani şu kadarsa çatlamak üzere falan diyor doktorlar. istersen ovulasyon testi yap, döneme girip girmediğini anlarsın.

bugün 11. gün gece kasımda ağrı oldu sanırım yumurta olan tarafta ama boyutunu bilmiyorum unuttum sormayı

sağol canım.Rabbim daha çok bekletmesin.hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.bende tüp bebekten çok doğurursam bakabiliryim tedirginliği var.değişik 1 psikoloji.eşime söylediğim zaman çok güldü.yeri gelince başkasının çocuğuna bakıyorum.kendi çocğum olsa ne olur acaba.
evet tüp bebekte sayı cogalıyoooo ıkız üçüz olsun canım bır cırpıda bebek sayısı cok olur ıste:pasi:🙂hepsı aradan cıkar🙂ınsallah olsun da allah kolaylıgını verır....

anladım canım ama balık yıyebılsen keske bu donemde cok onemlı bu gıda...ayrıca bısey dıyecegım bır arkadasımda hamılelık donemınde cevız badem ve fındık yıyordu az sayıda ama hatta cıgneyemedıgı zaman bunları ılac gıbı suyla yutuyordu cok faydalıymıs bunlarda bılıyorsundur ama soylemek ıstedım....ınsallah canım kısmet bakalım bu ay neler yasayacagım??????

canım hamileliğimi öğrenir öğrenmez gayet sağlıklı beslendim... özellikle süt-yumurta-balık-ceviz-sıkma portakal suyu ile beslendim ama bulantılar başlayınca ağzımın ve damağımın tadı hiç kalmadı. doktoruma söyledim hiç sıkıntı yapma depolarından besleniyor zaten dedi. 3. aydan sonra daha dikkatli beslenirsin dedi canım. ah şimdi içim alsa hiç ihmal eder miyim ama inan mümkün değil... inşallah çabuk geçer de yerim içerim.
ayyyy hadi inşallah canımmmmmm allah gönlüne göre versin.

Geri