Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayy canımmm ya çok üzüldüm... canımmm benimki senin anlattığının yanında o kadar basit ki çok şükür rabbime. 11 haftalık olduk bakalım şu tehlikeli dönem hayırlısıyla geçse içim daha rahat olacak inşallah. öyle canım allaha bol bol dua ediyorum sağlıkla gelişiyordur inşallah diyorum. darısı sizlereeeee

iyim çok şükür.annelik duyguları şimdiden başlamıştır.

canım iyi olmana sevindim. tehlikeli dönem bir geçse rahatlayacağım canım ama şu an ister istemez acabalar oluyor. inşallah rabbim sana da nasip eder.

mrs.m canım yedıklerıne dıkkat edıyormusun?yanı neler yıyosun agırlıkla ve mıdenın bulandıgı hanı onceden cok sevdıgın ama suanda yıyemedıgın yıyecekler varmı?

ınsallah canım bu ay bıraz ümidim var benım hayırlsı bakalım ne olacak regl tarıhımde orda olacagım bılıyormusun ayın 8ınde ankaradayım.....ınsallah saglıkla gelısır ınsallah saglıkla kucagına alıp mıs gıbı koklarsın yıgenımı....

Allah'a çok şükür kendimi kasmıyorum.takdir ilahi diyecek başka 1 şey yok.tüp bebek yaptırırkende tüp bebek merkezinin misafirhanesinde kalacağım.psikolog eşliğinde olacakmış.terapiler olacakmış.inşallah olur.dualarınızı eksik etmeyin.

inşallah kolaylıkla atlatırsın canım.bizlerede dua etmeyi unutma.hamillerin duası kabul olur canım.Allah yar ve yardımcın olsun.

guzel bır uygulama yapmıslar terapıler ıyı gelır emın ol....dualarımız bırbırımız ıcın canım her zaman tabıkı senınle...

yağmurcum gözünaydın canım çok sevindim... allaha şükür herşey iyiymiş. inşallah son gözyaşların olur ve inşallahhhhhh bebişin geldiğinde mutluluk gözyaşın akar sadece.

teşekkürler arkadaşım inşallah hepimiz seviniriz bütün bebek isteyenler
ama bişeyi sormayı unuttum heyecandan yumurta varmışta büyüklüğünü yada çatlamasını sormayı unuttum bilginiz varmı