lalezar hoşgeldin canıım nasılsın önceki sayfalarda okuduğuma göre bugün daha iyiymişsin inşallah dahada iyi olursun gülüm yaaa bakalım benimde c.tesi belli olacak umarım gerek kalmaz lekelenmelern bitmiştir artık değilmi
içine hamur ufala o zaman unla suyu biraz karıştır ama unu çok olsun yani ufalansın iyice küçülttükten sonra kaynayan çorbaya ileve edersin hem çorbayı daha koyu yapıyor lezzetlide oluyor
lalezar hoşgeldin canıım nasılsın önceki sayfalarda okuduğuma göre bugün daha iyiymişsin inşallah dahada iyi olursun gülüm yaaa bakalım benimde c.tesi belli olacak umarım gerek kalmaz lekelenmelern bitmiştir artık değilmi
Sağol canım, ağrılarım var, daha kanamam da sürüyor ama adet gibi falan hatta biraz daha az, az önce dr.umdan geldim çağırmıştı, muayene etti, temiz dedi, aslında içeridende bişi çıkmadı dedi, ama o kanama neydi bilmem, neyse işte cumaya kadar ağrıların biter dedi bakalım bekliyoruz canım benim, c.tesi ne belli olucak senin ...
Sağol canım, ağrılarım var, daha kanamam da sürüyor ama adet gibi falan hatta biraz daha az, az önce dr.umdanr geldim çağırmıştı, muayene etti, temiz dedi, aslında içeridende bişi çıkmadı dedi, ama o kanama niydi bilmem, neyse işte cumaya kadar ağrıların biter dedi bakalım bekliyoruz canım benim, c.tesi ne belli olucak senin ...
Sağol canım, ağrılarım var, daha kanamam da sürüyor ama adet gibi falan hatta biraz daha az, az önce dr.umdan geldim çağırmıştı, muayene etti, temiz dedi, aslında içeridende bişi çıkmadı dedi, ama o kanama neydi bilmem, neyse işte cumaya kadar ağrıların biter dedi bakalım bekliyoruz canım benim, c.tesi ne belli olucak senin ...
Benim kürtajdan 1 gün önce yani perşembe ölçüldü en son, 8000 inde üzerinde tam hatırlamıyorum ama, 15 gün sonra tekrar istedi şimdi gittiğimde, yine yaptır gel dedi,
canım dehşet tatlı çekiyor, 2 gündür aklıma milföy hamurundan tatlı yapmak düştü, şimdi internete baktım çok canım çekti yapıcam valla, çok kan kaybettiğim için sanırım...
Benim kürtajdan 1 gün önce yani perşembe ölçüldü en son, 8000 inde üzerinde tam hatırlamıyorum ama, 15 gün sonra tekrar istedi şimdi gittiğimde, yine yaptır gel dedi,
yok canım benim sadece 2 gün yoğun kanamam vardı sonraki 4 gün normal regl gibi geçti 2 gündürde az az lekelenmelerim vardı ama bitti artık bakalım ne çıkacak sonuç
senin kanamalar ne kadar sürdü