Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Selammmmmmmmm ben geldim...
Tatlı cadım valla Adile Naşit'in uykudan önce saatini hatırladım böyle isimlerimizi yazmışsın ya, çok yaşa emi.. 🙂
lalezar hoşgeldin canıım nasılsın önceki sayfalarda okuduğuma göre bugün daha iyiymişsin inşallah dahada iyi olursun gülüm yaaa bakalım benimde c.tesi belli olacak umarım gerek kalmaz lekelenmelern bitmiştir artık değilmi

lalezar hoşgeldin canıım nasılsın önceki sayfalarda okuduğuma göre bugün daha iyiymişsin inşallah dahada iyi olursun gülüm yaaa bakalım benimde c.tesi belli olacak umarım gerek kalmaz lekelenmelern bitmiştir artık değilmi

Sağol canım, ağrılarım var, daha kanamam da sürüyor ama adet gibi falan hatta biraz daha az, az önce dr.umdan geldim çağırmıştı, muayene etti, temiz dedi, aslında içeridende bişi çıkmadı dedi, ama o kanama neydi bilmem, neyse işte cumaya kadar ağrıların biter dedi bakalım bekliyoruz canım benim, c.tesi ne belli olucak senin ...

Sağol canım, ağrılarım var, daha kanamam da sürüyor ama adet gibi falan hatta biraz daha az, az önce dr.umdanr geldim çağırmıştı, muayene etti, temiz dedi, aslında içeridende bişi çıkmadı dedi, ama o kanama niydi bilmem, neyse işte cumaya kadar ağrıların biter dedi bakalım bekliyoruz canım benim, c.tesi ne belli olucak senin ...
kürtaj olup olmayacağım bugün 8. günüm bitti artık bakalım umarım iyice temizlenmiştir benimde değerlerin tekrar ölçüldümü en son 8000 demiştin

Sağol canım, ağrılarım var, daha kanamam da sürüyor ama adet gibi falan hatta biraz daha az, az önce dr.umdan geldim çağırmıştı, muayene etti, temiz dedi, aslında içeridende bişi çıkmadı dedi, ama o kanama neydi bilmem, neyse işte cumaya kadar ağrıların biter dedi bakalım bekliyoruz canım benim, c.tesi ne belli olucak senin ...
canım ıcı temızlendıgıne gore sorun yok bence son kanamalardır ıcte kalan agrıya da gelınce kolay degıl canım bu olay ama gecer......

kürtaj olup olmayacağım bugün 8. günüm bitti artık bakalım umarım iyice temizlenmiştir benimde değerlerin tekrar ölçüldümü en son 8000 demiştin

Benim kürtajdan 1 gün önce yani perşembe ölçüldü en son, 8000 inde üzerinde tam hatırlamıyorum ama, 15 gün sonra tekrar istedi şimdi gittiğimde, yine yaptır gel dedi,

Senin 8 gündün kanaman mı var canım ?

canım dehşet tatlı çekiyor, 2 gündür aklıma milföy hamurundan tatlı yapmak düştü, şimdi internete baktım çok canım çekti yapıcam valla, çok kan kaybettiğim için sanırım...

Benim kürtajdan 1 gün önce yani perşembe ölçüldü en son, 8000 inde üzerinde tam hatırlamıyorum ama, 15 gün sonra tekrar istedi şimdi gittiğimde, yine yaptır gel dedi,

Senin 8 gündün kanaman mı var canım ?
yok canım benim sadece 2 gün yoğun kanamam vardı sonraki 4 gün normal regl gibi geçti 2 gündürde az az lekelenmelerim vardı ama bitti artık bakalım ne çıkacak sonuç
senin kanamalar ne kadar sürdü

Geri