Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bakkkkkkkkkkk izgilllllllllllll bı cagırdım kızlar gelmeye basladıııı acılısı bız yaptık devamı gelır ınsallahhhh ay nasıl bıseyse bu duygu ınsan hakkaten özluyo dımı ama🙂
evet kuşuuuum yaaaaaaa hheehhheee konu komşu ne varsa topladık bugün hasılat iyi...iyi iş çıkardık hheehheee
evet canım özlemezmi insan 2 gündür net yoktu kudurdum evde ayyy iyiki varız yahuuuu

hoşbuldukkkkkk 🙂 iyiyiz tatlım sizler nasılsınız bakalım.... bir kaç gün gelemedim özledim valla sizleri

eveeetttt 🙂 tamam ye canım benim, hazır göbüşüm biraz büyüdü...

iyiyiz canım, biraz bulantılar var ama idare ediyorum. hadi yaaaa artık telepatik yöntemler kullanıyoruz bazen 🙂 evet içine doğmuş.. sen nasılsın canımm
aman ıyı olun canım.... olsun bulantılar gecıcı kı sen bu konuda sabırlısın canım azkaldı bu bulantılı gunlerde gececk ınsallah....bugun gırdıgımde buraya sırayla kızların ısımlerını yazmıstım gecmıs sayfalarda var senın ısmınde varrrdıııı oyuzden cagırdım dedım hemşommmm....bı nevı telepatık sayılır gercı bu da🙂
ınsan özluyo hakikatennnn

çok sağol,Allah razı olsun canım.dualarınızı eksik etmeyin canım.hepimize Rabbim hayırlı evlatlar versin tez zamanda.
amiiiiin gülün inşallaaaah
hoşbuldukkkkkk 🙂 iyiyiz tatlım sizler nasılsınız bakalım.... bir kaç gün gelemedim özledim valla sizleri
oyyyyy canııım bizde sizleri özledik eeee teyzelerinin gülü nasıl keyfi yerindemi onunda kaç haftalık oldunuz şimdi

ıyıyım canım bulantılarıda gecer ınşallh hersey yolunda gıder

amin inşallah canım, iyi olmana sevindim...

aman ıyı olun canım.... olsun bulantılar gecıcı kı sen bu konuda sabırlısın canım azkaldı bu bulantılı gunlerde gececk ınsallah....bugun gırdıgımde buraya sırayla kızların ısımlerını yazmıstım gecmıs sayfalarda var senın ısmınde varrrdıııı oyuzden cagırdım dedım hemşommmm....bı nevı telepatık sayılır gercı bu da🙂
ınsan özluyo hakikatennnn

evet canım sabretmeye çalışıyorum öğürme geldiğinde hayıııırrrr diyorum geri gidiyor 🙂 inşallah çabuk geçer... kasık ağrısı falan oluyor biraz da göğsümün alt tarafları, sanırım büyüdüğü için. ayyyyyyy seni duymuşum o zaman 🙂 evet yaaa artık iyice kaynaşmışız

canlarım ben yine gelirim şimdi işlerim var çok öpüyorum sizleri...

Geri