Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar bısey sorcam sıze evde kendınız domates corbası yaptınızmı hıc?ben hıc kendım yapmadım denemedım de bugun yapayım dıyorum amadomateslerden acaba cok mu eksı olur kı ne dersınız????

hepsı normal seyler canım buyuyo tabı degısıklıkler agrılar olagan...bızler burdayız hoscakal özletme kendını.....

allaha çok şükür iyiyiz canımcım, biraz bulantı ağrılar falan var ama sabrediyorum napalım. bu çarşamba kısmetse 11 haftalık olacak bebiş

canım öpüyorum siziiii
oyyy maşallah hadi bayağı atlattın sayılır tehlikeli dönemi inşallah bundan sonrada yaşamazsın sağlıcakla alırsın meleğini kucağına
kızlar bısey sorcam sıze evde kendınız domates corbası yaptınızmı hıc?ben hıc kendım yapmadım denemedım de bugun yapayım dıyorum amadomateslerden acaba cok mu eksı olur kı ne dersınız????
yok bacım olmuyor yap ben severim domates çorbasını

Selammmmmmmmm ben geldim...
Tatlı cadım valla Adile Naşit'in uykudan önce saatini hatırladım böyle isimlerimizi yazmışsın ya, çok yaşa emi.. 🙂

Selammmmmmmmm ben geldim...
Tatlı cadım valla Adile Naşit'in uykudan önce saatini hatırladım böyle isimlerimizi yazmışsın ya, çok yaşa emi.. 🙂
hosgeldınnnn ama kımse yok kac gundur bombostu buralar bak cagırdım geldınız neguzel.....eksıklermız var hala tabiiiii ınsallah gelır dıger arkadaslarımızda...
nasılsın ıyımısın canım?