Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

heheh işallah öledir gerçi olmasamda azcık göbekli olduğumdan benimki seviyo benim göbüşü normaldede öper zaten bide bebiş olursa kimbilir nası öper düşünemiyorum

Günaydın,
Dün 8,30 gibi kürtaj işlemi gerçekleşti, bugün daha iyiyim hepinize dualarınız ve ilginiz için teşekkür ederim, biraz halsizim sanırım 1-2 güne daha iyi olurum,

EMİNEGELİN seni tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah...

Günaydın,
Dün 8,30 gibi kürtaj işlemi gerçekleşti, bugün daha iyiyim hepinize dualarınız ve ilginiz için teşekkür ederim, biraz halsizim sanırım 1-2 güne daha iyi olurum,

EMİNEGELİN seni tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah...
senmi kürtaj oldun çok geçmiş olsun Allahım sağlıkla tekrar bebeğini versin

Günaydın,

cnm cok gecmiş olsun inş bundan sonraki hamileliğinde bir sorunla karşılaşmazsın dualarımız seninle sen yeterki üzme kendini tmm cnm:ar4fd:

lalezarım bende şimdi okudum canım senin sabrına duygularına gerçekten hayranım süper bi insansın sen
allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canım

Geri