Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ay ya bu gün yok cıktı ya cok moralim bozuldu benim ama hala hastalanmadım bekliyorum hiç agrım falanda yok adet olucakmışım belirtiside yok ne olucak bekliyorum ben klomen kullandım yaa omu yaptı dedim geciktirmeyi ama göğüslerim şişti onlarda indi hiç adet yada hamilelik belirtisi yok
canım işl hamişsindir bendede bazı belirtiler var ama bekliyorum yine çünkü tam yumurtlama zamanı ilişkim olmuştu doktorla danışıklı gittik bakalım

sammy-haa canım sende ne gibi belirti var yazsana ben tek kirpiklerim karışık gibi hissediyorum belki bana öyle geliyordur ama emin değilim
canım şöle benim normaldede adet belirtim olmaz ama doktorun dediği gibi sağdan yumurtam çatlamış hakketen sağ tarafım batıp duruyoo bide çok gazım var soda içiyorum bol bol napıyım galiba kilo aldım ama iştahtan sanırım çok şiştim ben yaaa
doktorumda umutlandırdı bu ay beni
çünkü 3 aydır yumurtlamıyodum bu ayda yumurtlamışım ve o gün ilişkim olmuştu tabi ben yunurtlamadığımı düşünerek hiç bebeği düşünerek ilişkiye girmedim rahattı kafam ama ne olur ne olmaz diye bekledim hemen kalkmadım bakalım işl tutar

canım şöle benim normaldede adet belirtim olmaz ama doktorun dediği gibi sağdan yumurtam çatlamış hakketen sağ tarafım batıp duruyoo bide çok gazım var soda içiyorum bol bol napıyım galiba kilo aldım ama iştahtan sanırım çok şiştim ben yaaa
doktorumda umutlandırdı bu ay beni
çünkü 3 aydır yumurtlamıyodum bu ayda yumurtlamışım ve o gün ilişkim olmuştu tabi ben yunurtlamadığımı düşünerek hiç bebeği düşünerek ilişkiye girmedim rahattı kafam ama ne olur ne olmaz diye bekledim hemen kalkmadım bakalım işl tutar
kızlar inş bu ay butun melekler hamıledır

Geri