Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canim ilk bu....hala inanamiyourm yaaa... ama hic bi belirti olmadii, sadece 1 hafta önceden agrilarim basladi normalde regl agrilarim cok $iddetli olurdu bu sefer daha hafifdi. baska hic bir belirti yokk... insallah 100% hamileyimdirde sag saglim kucagima alirim... anneminde ablaminda hatta teyze kizlariminda, ilk cocuklari düsmüs.. o yüzden biraz tedirginim...
O zaman senin icin erkenden Dr a gitmenin ayri bir önemi var.Dr una bunlari anlatirsin.Düsüklerin sebebi belliyse onlarida söylersin.Belki sende bir önlem alinir.Hayirlisi olsun hakkinda tatlim.Pozitif düsünmeye calis,pozitif olsun insallah sonun.

benimki çok şaşar da..bu ay ilk defa hiç belirti yok..göğüslerim şişerdi falan o da yok.hamilelik belirtisi de yok..hafif endişeyle karışık manyaklaşma yaşıyorum kendi içimde🙂

hic bir belirti olmamasida bi belirti olabilir...... oooffff ne cümle ama....
dedimya benim regl agrilarim 1 hafta önceden baslardi ve ilac almamak icin kendimi zor tutardim, oturdugum yerden kalkamazdim. okadar $iddetliydi. ama bu ay agri vardi ama hafifdi.... yaniiii sende süprizlere acik ol.... günün ne zamandiki senin.... listede yok ortalikta...

hic bir belirti olmamasida bi belirti olabilir...... oooffff ne cümle ama....
dedimya benim regl agrilarim 1 hafta önceden baslardi ve ilac almamak icin kendimi zor tutardim, oturdugum yerden kalkamazdim. okadar $iddetliydi. ama bu ay agri vardi ama hafifdi.... yaniiii sende süprizlere acik ol.... günün ne zamandiki senin.... listede yok ortalikta...
işte bugün yarın benimki de..çok heyecanlıyım ya..bildiğiniz gibi değil..

O zaman senin icin erkenden Dr a gitmenin ayri bir önemi var.Dr una bunlari anlatirsin.Düsüklerin sebebi belliyse onlarida söylersin.Belki sende bir önlem alinir.Hayirlisi olsun hakkinda tatlim.Pozitif düsünmeye calis,pozitif olsun insallah sonun.

anlattim telefonda, test yaptim karnim agriyor falan diye, yarin sabah gel dedi hemen... Folik asit zaten 5 aydir kullaniyorum... Düsüklerin sebebi belli degil, dilaramda oldugu gibi bebeyin kalbi durmus...herseyin hayirlisi....ama POZITIFIMMMM.... allahin izniyle hersey güzel gider insallahhh.....

Geri