Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

LARAcım
inşallah..ne diyeyim..bakalım ne olacak pazara kadar regl olmazsam test yapıcam..ondan önce regl olursam yazarım size zaten..şu anda hiç regl belirtisi yok ama bilemiyorum canım bir sürü ilaç kullandım geçen aylar da onlardan da olabilir tabi hamiş de olabilrim🙂 inşallah..
EMİNEGELİN
senin ilk mi olucak canım?? var mıydı bebişin..

canim ilk bu....hala inanamiyourm yaaa... ama hic bi belirti olmadii, sadece 1 hafta önceden agrilarim basladi normalde regl agrilarim cok $iddetli olurdu bu sefer daha hafifdi. baska hic bir belirti yokk... insallah 100% hamileyimdirde sag saglim kucagima alirim... anneminde ablaminda hatta teyze kizlariminda, ilk cocuklari düsmüs.. o yüzden biraz tedirginim...

ya dilarayla konuşan olursa benden de çok selam söyleyin lütfen..özledik onu..ayşegülle yazgülünü de göremiyorum..nerde bu kızlar ya..merak da ettim.iyiler mi diye..

canim ilk bu....hala inanamiyourm yaaa... ama hic bi belirti olmadii, sadece 1 hafta önceden agrilarim basladi normalde regl agrilarim cok $iddetli olurdu bu sefer daha hafifdi. baska hic bir belirti yokk... insallah 100% hamileyimdirde sag saglim kucagima alirim... anneminde ablaminda hatta teyze kizlariminda, ilk cocuklari düsmüs.. o yüzden biraz tedirginim...
güzelim benim haklısın endişelenmekte tabi..ama bil ki bunun sana da bebişe de bir faydası yok..ilk üç ay önemli biliyosun..elinden geldiğince kendine uyumana dinlenmene sebzene meyvene su içmene ekstra bir dikkat et tatlım..gerisine senin yapabilecek birşeyin yok zaten..

dün ona keciboynuzu kaynatip icirdim... oda mübarek bi kötü kokuyorkiii... yesem olmasmi bunu falan diyordu... bende karnim hem incir yiyiyorum, hem karnim agriyor falan diyorum... yani bu ay oda kesinlikle beklemiyorrr..... ona yarin doktordan sonra söylerim artikk
Kiss bu geceyi esine caktirmadan nasil gecirecen:ehi:Ben olsam catlardim,ille bir sekilde acik verirdim:ehi:

EMİNEGELİN
belirtin var mıydı?? kaç gün geçince test yaptın bi de testin markası ne?? heheheheee ne çok sordum..

canim benim adet günüm bugün, ama benimki saatini hic $a$mazdi. sabah baktim yok, hemen test yaptim 🙂)))
testi TRden aldim, ilk eczaneye girdim ordan aldim, tek bi marka varmis, cok adi birseyy ismi AL BI sanirim...Belirtinin B si yoktu halada yok.... aaa ama karnimin alt tarafi sert, ben cok yiyiyorum ondan sanmistim:ehi:

güzelim benim haklısın endişelenmekte tabi..ama bil ki bunun sana da bebişe de bir faydası yok..ilk üç ay önemli biliyosun..elinden geldiğince kendine uyumana dinlenmene sebzene meyvene su içmene ekstra bir dikkat et tatlım..gerisine senin yapabilecek birşeyin yok zaten..

haklisin canim. suuuuuuuu icmem lazimmm... cünkü ben cok az iciiyorum...
Kiss bu geceyi esine caktirmadan nasil gecirecen:ehi:Ben olsam catlardim,ille bir sekilde acik verirdim:ehi:

ayyyy hic sorma sabahdan beri üc kere aradim..... ama söylemedim 🙂)) yarin doktora gidimde öyle söyliyim... o benden beter, herseyi kafasina takiyor.. milletin kocasi karisini teselli eder, benimki tam tersi ben onu teselli ediyorum..

ya dilarayla konuşan olursa benden de çok selam söyleyin lütfen..özledik onu..ayşegülle yazgülünü de göremiyorum..nerde bu kızlar ya..merak da ettim.iyiler mi diye..

Canim,dilara isyerinden artik giremiyor siteye.Bazen aksamlari cok gec vakti olursa girebiliyor.O da seni merak ediyordu.Gecen asilamanin tutup tutmadigini soruyordu.Cumartesi iki haftaligina türkiye ye ucuyor.

canim benim adet günüm bugün, ama benimki saatini hic $a$mazdi. sabah baktim yok, hemen test yaptim 🙂)))
testi TRden aldim, ilk eczaneye girdim ordan aldim, tek bi marka varmis, cok adi birseyy ismi AL BI sanirim...Belirtinin B si yoktu halada yok.... aaa ama karnimin alt tarafi sert, ben cok yiyiyorum ondan sanmistim:ehi:
benimki çok şaşar da..bu ay ilk defa hiç belirti yok..göğüslerim şişerdi falan o da yok.hamilelik belirtisi de yok..hafif endişeyle karışık manyaklaşma yaşıyorum kendi içimde🙂

Geri