Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Bende kendime güveniyorum, ama bu hiçbirşeye benzemiyormuş bunu görmüş oldum, bende yasin okuyup dua etmek istiyorum ama şu anda yapamıyorum birde buna sıkılıyorum...

Önçeki hafta pazar günü ilk kanama ve düşük gerçekleşti o günden sayarsak 10. gün bugün

heh bravo sana bitanem kendine güvenmenb çok iyi daha var biter eminim en zor dönem o dönem sonrası daha rahatlatıcı oku gülüm akıntın bitince oku gerçekten rahatlatıyo inş sende atlatıcaksın bu üzücü günleri seni çok iyi anlıyorum rabbim kimseye evlat acısı vermesin

ben babama anlattım ağladım bebeğimin düşürmek ruhsal açıdan çökertti beni diye
bana dediki insan annesinin babasını ölüceğine küçüklükten kendini hazırlarmş meğr erken doğan erken ölür misali ama hiç bir zaman evladının ölüceğine ihtimal bile vermezmiş o yüzden de çok acı duyarmışş
ama rabbim eğer bu acıyı bize verdiyse muhakkak bizim için bir hayr vardır canım benim hiç zaman dua etmekten vazgeçmeyip yolumuza bkuıcaz elbette mükafatı alıcaz

çok çok öpüyorum seniiii tatlım ve acını yürekten hissediyorum

Kızlar kocam geldi çocukların satranç turnuvası var orda hakimlek yapıyor 🙂 ben gideyimde biraz onunla ilgileneyim, onun desteği de iyi geliyor bana, ikinizide çok çoooooooooook öpüyorum ve inanın ikinizinde yeri bende başka..

canım çok normal....ben de elde edemediğim şey için kısmet değilmiş der o konuyu bir daha düşünmezdim ama hakikaten bu konu bambaşka... ben eminim hayırlısıyla bebişleriniz gelecek inşallahhhhh, dualarımdasınız.
haklısın insan dua edince rahatlayabiliyor ama bitsin de bol bol edersin sıkılma canım

ayy hakkaten öyle bitanem ya bende öyle der geçerdim ama bebek fikrinden geçemiyorum hatta bir hocamız vard ona dedimde allah vermiyceği şeye kuluna dua ettirmezmiş dedi nasıl rahatlatıcı bir söz yaa umut veriyo inasana demekki, rabbim bizede vericek ki bukadar istetiyo ve de dua ettiriyo güzelimm

allah razı olsun canım dua nı hiç eksik etme bizden bizde senden tatlım

Haa bide ayşegülcüm senide göğüs acıların uzun sürmüşmüydü benimkelir hala çok acıyor

evet tatlım ya çok sinirlendiyodu bide beni hamişliğimi hatırlıyodum sürekli oda geçiyo merak etme tatlımm

Kızlar kocam geldi çocukların satranç turnuvası var orda hakimlek yapıyor 🙂 ben gideyimde biraz onunla ilgileneyim, onun desteği de iyi geliyor bana, ikinizide çok çoooooooooook öpüyorum ve inanın ikinizinde yeri bende başka..

tamam canım görüşürüz kocişler bir başka yaa 🙂 allah onları başımızdan eksik etmesin. amin.
ben de seni çoookk öpüyorum ve aynı şeyi düşünüyorum canım benim 🙂

kızlarrr yine yoksunuz dün doktora gittim yine akıntım var diye malum polikistik over tanısı konulunca ve 3 aydır yumurtlamayınca bende acaba mantar tekrar ediyomudur diye doktora gittim veeee doktor dediki yumurtan çatlamış hemde haftasonu gibi çok yakın bi zaman olmuş çatlayalı dedi haftasonu görüştünüzmü dedi bende ne olur ne olmaz belki yumurtluyorumdur diye görüştük dedim tamam dedi eğer haziran 1ine kadar adet olmazsam gebelik testi yapacakmış ayyy nası mutlu oldum anlatamam biraz daha yumurtlamasaydım yumurtaların üstüne kuluçkaya yatıcaktım 🙂) hahaha

hayırlı geceler kıslar ben 4 gün yokum oyüzden tarihim geçtiğinde haber vermicem biraz listede bekleticem adımı😀 merak etmeyin diye yazdım haber veremezsem. sizleri çokkk özlicem hepiniz aeolunn inşallah güzel haberler verebilirm sizlere her nekadar regl sancılarım başlamış olsada umudumu kaybetmiyorum ve meleğimi bekliyorum Rabbim buay nasip etmişse dünyanın en mutlu insanı olucam inşallah ama olmasada kısmet diyip duaya devam edicem beklemeye sabırla devam edicem inşallah görüşmek üzere melekelrimmmm

yupis:nazar: Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi :nazar:yupis

nisa27 ............................ 15 Mayıs
Japonica ....................... 15 Mayıs
Queeny .......................... 16 Mayıs
lovely...............................19 Mayıs

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms::d040:

Şehnaz ........................... 20 Mayıs
dentnurse ......................20 Mayıs
berranur ........................20 Mayıs
sevgi55 ..........................20 Mayıs
eminegelin.......................20 Mayıs
Sılam_Nisa ......................25Mayıs
Sammy_haa...................26 Mayıs
Ayyüzlü .........................30Mayıs
Ecce ............................1 Haziran
azade ...........................2 Haziran
bögürtlen......................2 Haziran
lara ............................... 6 Haziran
Ayşegül.........................8 Haziran
dileğimmm.................. 8 Haziran
duygum_06...................9 Haziran
Bilgemelek...................10 Haziran

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım (Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

:hamileyim::nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

ŞUBAT ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh.................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs.................................Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği..........................Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

Geri