Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım üzüntülerini deşmemek için yorum yapmıyorum, rabbim yardım edecektir sana sadece biraz sabır ve dua canım.
allaha şükür iyiyiz ama akşam bulantılarım çok oluyor, inşallah iyi gelişiyordur diye dua ediyorum. başka ne yapabilirim.

İnşallah canım sağlıklı gelişir bebeğin ve sağlıkla kucağına alırsın onu, koklarsın mis kokusunu..

Amin ayşegülcün, inşallah demekten başka birşey gelmiyor elimizden...

canım benim kadınlar için bir travma mış meğer bu olay ben ölmeyi bile istedim ama dediğin gibi duayla yola devam yaralar kbuk nasıl bağlıyosa zamanla acın öyle geçiyo
rabbim hepimizi anne yapıcak görürsünm hem bak bebeğinin olmasını gördünnn inş senin de benimde hepimizinde bebişi olucak canım sen gçlü bir kadınsın bununda üstesinden geliceğine eminim ben sana güveniyorum tatlım allah yar ve yardımcımz olsunn kimseyi evlatsız bırakamsınn

fıstığım kendmi oyalamk için bir sürü iş çıkardım başima
kuran falan da okuyorum bitanem bende seni çok özledim bebiş iyi diymiii

hımmm çok iyi yapmışsın canım, inanki işe yarıyor... bir dönem ben de yapmıştım. bebiş iyi galiba canım, yarın 10 haftalık olacak... hayırlısıyla inşallah şu tehlikeli dönemi atlatırım.

Geçicek canım ne yapalım Allah böyle olmasını istedi, en kısa zamanda toplanırım, en çok sinirime dokunan şu akıntı bir bitse herşey daha iyi olucak,onu gördükçe sinirlerim alt üst oluyo ...

bitanem kaç gün olduki akıntınn 15 gün sürer merak etme azalıyo biranda bitiyo

hiç cnını sıkma benimde moralim bozulmuş 12 oldu hala bitmedi falan diye söyledim kaynanama normal kesilir dedi hakkaten 15 gün sürdü bitti tatlım stres yapma kendine akıntı için geçicektir eminim

canım benim kadınlar için bir travma mış meğer bu olay ben ölmeyi bile istedim ama dediğin gibi duayla yola devam yaralar kbuk nasıl bağlıyosa zamanla acın öyle geçiyo
rabbim hepimizi anne yapıcak görürsünm hem bak bebeğinin olmasını gördünnn inş senin de benimde hepimizinde bebişi olucak canım sen gçlü bir kadınsın bununda üstesinden geliceğine eminim ben sana güveniyorum tatlım allah yar ve yardımcımz olsunn kimseyi evlatsız bırakamsınn

Bende kendime güveniyorum, ama bu hiçbirşeye benzemiyormuş bunu görmüş oldum, bende yasin okuyup dua etmek istiyorum ama şu anda yapamıyorum birde buna sıkılıyorum...

bitanem kaç gün olduki akıntınn 15 gün sürer merak etme azalıyo biranda bitiyo

hiç cnını sıkma benimde moralim bozulmuş 12 oldu hala bitmedi falan diye söyledim kaynanama normal kesilir dedi hakkaten 15 gün sürdü bitti tatlım stres yapma kendine akıntı için geçicektir eminim

Önçeki hafta pazar günü ilk kanama ve düşük gerçekleşti o günden sayarsak 10. gün bugün

hımmm çok iyi yapmışsın canım, inanki işe yarıyor... bir dönem ben de yapmıştım. bebiş iyi galiba canım, yarın 10 haftalık olacak... hayırlısıyla inşallah şu tehlikeli dönemi atlatırım.

amiiiiiiiinnnnn canımm inşallah ve rabbim inşallah sizlere de nasip etsin sağlıklı bebişler...

evet tatlım buraya girince tekrar beynime yerleşir diye korkuyorum ama sizden ayrıda kalamıyorum çok özlüyorum allahtan vaktim yok fazla düşünmek için

inş inş canım eminim atlatıcaksın rabbim bebeğii sağlıcaklla kucağina versin tatlım

aminnnnnnn inş inş bizde yaşarız o güzel duygular

Bende kendime güveniyorum, ama bu hiçbirşeye benzemiyormuş bunu görmüş oldum, bende yasin okuyup dua etmek istiyorum ama şu anda yapamıyorum birde buna sıkılıyorum...

canım çok normal....ben de elde edemediğim şey için kısmet değilmiş der o konuyu bir daha düşünmezdim ama hakikaten bu konu bambaşka... ben eminim hayırlısıyla bebişleriniz gelecek inşallahhhhh, dualarımdasınız.
haklısın insan dua edince rahatlayabiliyor ama bitsin de bol bol edersin sıkılma canım

Geri