İZGİL, TATLI CADIM VE COZY
ilginize teşekkür ederim..tüp bebek aklımda kalır mı bilmiyorum ama yaptırmam imkansız!!! çünkü sürece dayanacak bir psikolojiye sahip değilim..keşke olsaydım ama değilim..yani sonradan keşke deneseydim diyebilecek bir durumum yok..çünkü isteğe bağlı bir durum değil..psikolojik olarak kaldırabileceğimi düşünsem mutlaka yaptırırım zaten..ama güç yok.. Allah sizlere güç versin ve bebişlerinize kavuşun biran önce tatlılarım
patronum iyi masallah, gitcem gün adama birsey oldu, iyi tatiller, paraya ihtiyacin varmi, gelince kendine bi yardimci tut,.... birden degerimi anladi...
İZGİL, TATLI CADIM VE COZY
ilginize teşekkür ederim..tüp bebek aklımda kalır mı bilmiyorum ama yaptırmam imkansız!!! çünkü sürece dayanacak bir psikolojiye sahip değilim..keşke olsaydım ama değilim..yani sonradan keşke deneseydim diyebilecek bir durumum yok..çünkü isteğe bağlı bir durum değil..psikolojik olarak kaldırabileceğimi düşünsem mutlaka yaptırırım zaten..ama güç yok.. Allah sizlere güç versin ve bebişlerinize kavuşun biran önce tatlılarım
insanların hayattan ne beklediği hayatı nasıl yorumladığı ve neyin tat verdiği kişiden kişiye göre değişiyor
Hayatının büyük bir kısmını kariyer-eğitim -iş olarak geçirmişsin demek hayatta senin için öncelikler bunlarmış
Nacizane fikrimi söylüyorum psikolojim kaldırmıyor diyerek değilde hayatımda bu olaya ancak bu kadar zaman ve güç ayırabilirim diyosun
Noolur kızma bana bunları söyledim diye ama deneyimli biri olarak söylüyorum anne olmak kariyer iş-eğitim aklına gelen her ne varsa hepsinden daha vazgeçilemez bir tat