Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Amin izgilcan amin...

Hayırlısı tabi canım, sağlıklı olsun da...

Eminegelin hg, duyduğuma göre memleket havası depolamışsın.Onun etkisi aylarca sürer🙂

Hosbulduk ama bulasiya kadar cnim cikti:ehi:, diyer sayfayi actim... annaaaa kimse yok, öylene kadar bekledim , ne gelen var ne giden... bi baktim herkez bu sayfada:ehi:

günaydın kızlar
gunaydın şehnazcım nasılsın?tez ne durumda?cok yorma kendını olurmu....
bilmiyorumki canım en iyi doktor bilir git tabiki bakalım ne diyecek inşallah güzel sonuçlarla dönersin

sancı yok lekelenme yok hiçbişi yok umarım ne olacaksa biran önce olur haziran başı izine çıkacağız umarım o zamana kadar herşey sonuçlanır
doktorda aynısını dedi kesin tarih veremem değişir ama 1 haftaya kadar başlar dedi

evet kuşum vermiştik
evet canım doktor dogru soylemıs beklemek kotu bıle bıle ama ınan kendılıgınden gelıp senı kahretmesınden suankı durumun daha ıyıdır en azından bılıyosun.....
evt canim hayirlisi olsun... ama bunun arkasi cabucak gelcek eminim :ehi:

kizlar türkiyede az kalsin bebekten soguyodum yaaa... benim adamin yengesi 3cüye hamile sanki ilk cocugu, "ay ben iki canliyim yok ben $öyleyim, yok böyleyim" yani tam görmemi$in oglu olmu$ durumundaydi... bide onun arkadasi ilk cocugumu$, bi hava bi tafra...neymis efendim cani birsey yemek istese bile yemezmi$, cünkü fazla kilolari atamazmi$ sonra......ve daha neler neler.... rezmen vazgecmek üzereydim, buraya gelince düzeldim:ehi:
bosver canım baskaları ıste boyle adamın sınırını bozar....

evt canim hayirlisi olsun... ama bunun arkasi cabucak gelcek eminim :ehi:

kizlar türkiyede az kalsin bebekten soguyodum yaaa... benim adamin yengesi 3cüye hamile sanki ilk cocugu, "ay ben iki canliyim yok ben $öyleyim, yok böyleyim" yani tam görmemi$in oglu olmu$ durumundaydi... bide onun arkadasi ilk cocugumu$, bi hava bi tafra...neymis efendim cani birsey yemek istese bile yemezmi$, cünkü fazla kilolari atamazmi$ sonra......ve daha neler neler.... rezmen vazgecmek üzereydim, buraya gelince düzeldim:ehi:
amaaaaaaaaaaaan boşver şu insanları yaaaaaaa bigün birinin yumurtaları elimde kalacak zaten ama bakalım kiminki
patronun nasıl işler bıraktığın gibimi

woooooooooow bacım hoşgeldiin günaydııın ne zamandır karşılaşamadık ne var ne yok iyimisin hoşmusun

inşallah gelir meleğin canım geçmişe bu aralar pek bakamıyorum ama hsg çektirdiğine göre biraz zaman geçti sanırım
dün sana yazdım ama okudun mu bilmiyorum canım..hakkınızda hayılısı olsun..ben öküz modundayımm..🙂 bu ay gittiğim doktor tüp bebek dedi..ama yaptımıcam izgilim..olursa böyle olur olmazsa daha ileri gidemicem..hatta 24 mayısta işyerime yakın bir psikoterapi merkezinden randevu aldım..ilaç kullanmıyordum bebek olabilir diye bir süredir..bana ilaç yazın dicem..bebekle ilgili bir planım kalmadı..bu ay ki regliden sonra foruma da veda edicem..biraz işlerime yoğunlaşayım zihnim yoruldu..

dün sana yazdım ama okudun mu bilmiyorum canım..hakkınızda hayılısı olsun..ben öküz modundayımm..🙂 bu ay gittiğim doktor tüp bebek dedi..ama yaptımıcam izgilim..olursa böyle olur olmazsa daha ileri gidemicem..hatta 24 mayısta işyerime yakın bir psikoterapi merkezinden randevu aldım..ilaç kullanmıyordum bebek olabilir diye bir süredir..bana ilaç yazın dicem..bebekle ilgili bir planım kalmadı..bu ay ki regliden sonra foruma da veda edicem..biraz işlerime yoğunlaşayım zihnim yoruldu..

Şehnazım, tüp bebek yaptırmasan bile ilaç başlamak (ne bileyim işte) yani o arada kendiliğinden olursa?

Geri