Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

insanların hayattan ne beklediği hayatı nasıl yorumladığı ve neyin tat verdiği kişiden kişiye göre değişiyor

Hayatının büyük bir kısmını kariyer-eğitim -iş olarak geçirmişsin demek hayatta senin için öncelikler bunlarmış

Nacizane fikrimi söylüyorum psikolojim kaldırmıyor diyerek değilde hayatımda bu olaya ancak bu kadar zaman ve güç ayırabilirim diyosun

Noolur kızma bana bunları söyledim diye ama deneyimli biri olarak söylüyorum anne olmak kariyer iş-eğitim aklına gelen her ne varsa hepsinden daha vazgeçilemez bir tat
bence birazda canı sıkıldığı için böyle düşünüyor sonra kendiside düşünüp bebeği isticek

İZGİL, TATLI CADIM VE COZY
ilginize teşekkür ederim..tüp bebek aklımda kalır mı bilmiyorum ama yaptırmam imkansız!!! çünkü sürece dayanacak bir psikolojiye sahip değilim..keşke olsaydım ama değilim..yani sonradan keşke deneseydim diyebilecek bir durumum yok..çünkü isteğe bağlı bir durum değil..psikolojik olarak kaldırabileceğimi düşünsem mutlaka yaptırırım zaten..ama güç yok.. Allah sizlere güç versin ve bebişlerinize kavuşun biran önce tatlılarım
cnm bence kendine biraz zaman tanı tatile cık kafanı topla ondan sonra tüp bebegi düşün derim cnm benim tanıgım biri vardı 10 sene olmadı tüp bebek yaptı şimdi 1 kız 1 erkek ikizleri var cnm allah inş tüp bebek yaparsan sanada nasip eder bence düşün derim keşke demektense.

günaydın kızlar nasılsınız bakiyim bugün.benim için dua edin bugün doktura gidecem bebegin durumuna bakacagız inş bir sorun yoktur yaaa.kızlar desteklerinizi bekliyorum

şehnazcımmmmmmm......kararına saygı duyarız ama bencede onuda bır dene yanı olmayacagının garantısı yokkı bekle bence kararını gözden gecır derım bende.....
kızlar ben cıkıyorum.....mutfak benı beklıyooooo temızleyıp gelırım yıne kocısım bugun geceye kadar yokkkk rahat rahat yapayım aksama dogru yada aksam burda olan melıslerle gorusuruz...kendınıze ıyı bakın.....
ızgılım ınsallah agrısız hıssetmeden gelır kanaman.....
hoscakalınnnnnnnn...........
tamam kuşum kolay gelsiiiin bende çıkarım artık öğle saati yaklaşıyor
inşallah gülüm aynen dediğin gibi olur doktor yinede ağrı kesici yazmıştı çok ağrım olursa yutarım bakalım ne olacak
kızlar öyle demeyin bende başladım incire
oyyyy kuşum sen öyle dediğimize bakma ya tabikide neyin sebeb olacağı belli olmaz inşallah faydasını görürsün
benim işlerim var biraz çıkayım görüşürüz sonra..öpüyorum sizi..
tamam canım...sende haklısın o durumu yaşayan ve neyin daha iyi olacağını en iyi sen bilirsin...ama aklında en ufak bir tüp bebek düşüncesi varsa hemen zaman geçmeden yaptır biraz daha zaman geçsin diye bekleme artık o sonuca göre tamamen aklından çıkarır elimden geleni yaptım deyip işlerine ve hayatına daha iyi adapte olursun tabi bu olumsuz sonuç olunca......ya birde olursa ya meleğin geliverirse
sen ne dersen de güçsüzüm de yorgunum de olmaz de.....bence herşeye rağmen denemeye değer...denemelisin
sonucunun olumsuz olacağını düşünsen bile(ki bence gelecek meleğin) bundan sonraki hayatına daha iyi adapte olabilmem için denemelisin...
:puha::puha: güldürdün beni yine sabah sabah....

patronum iyi masallah, gitcem gün adama birsey oldu, iyi tatiller, paraya ihtiyacin varmi, gelince kendine bi yardimci tut,.... birden degerimi anladi...
wooooooooooow bacım sen o zaman hep tekrarla bu tatili

Şehnazcığım yaşadığın süreçleri yaşamış bebek istemeye şartlar nedeniyle geç başlayabilmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum, İnsan bir gün dibe vuruyor diğer gün suyun yüzünde oluyor. Bence zamana ihtiyacın var senin, Yenilenmeye ve güç toplamaya, sonrasında bir daha gözden geçirirsin kararını. O istek bir kez içine düştükten sonra bunu da deneyeceğini düşünüyorum.
Hem kim bilir o adamın dediği gibi bu ay hamile kalırısın🙂

Geri