Tesekkürler teyzesi,öperim tabiiki,zaten en cok yaptigim sey bu,tontisimi öpmek🙂Bugün tam 11 ayini doldurdu,dogum günümüze 1 ay kaldi.Zaman ne kadar cabuk geciyor anlamadim hic.Sanki daha dün gibi buradaki sizlanislarim,ameliyatim,ates ölcmeler,hamileligimle birlikte kutlamamiz,kabus gibi gecen hamileligim ve güzel denecek bir dogumla kizima kavusmam.Sonra melegimle dolu dolu gecirdigim 11 ay🙂Öptükce kokladikca hic doyamiyacakmisim gibi geliyor.Kocaya nasil verecez bilmem🙂Ama vermiycez biz kizimizi yok yok...🙂Ay ne bileyim kiz annesi olduktan sonra insan daha mi duygusallasiyor yoksa benim yasadiklarimdan mi böyle bilmiyorum.Ama öyle oturuyoruz bazen yerde o benim önümde oynuyor,bende arkasinda oturuyorum,onu seyrediyorum,saclarini oksuyorum,düsüncelere daliyorum,coook duygusallasiyorum,basliyorum aglamaya🙂Iyice sulu gözlü biri oldum ciktim🙂Allah kimseye ama kimseye evlat hasreti,evlat acisi yasatmasin,kimsenin kucagi bos kalmasin insallah.Neyse,ben cok uzattim kusuruma bakma gülüm,her zaman aklimda ve dualarimda oldugundan hic süphen olmasin.Allahim en kisa zamanda yüzünü güldürsün insallah,bende cok üptüm tatlim...