canım desteğini görmek beni çok çok mutlu ediyor Allah razı olsun inşallah biz de kardeşin gibi o mutluluğa erişiriz ve senim şu mükemmel görünen (maaşallahhhhh )meleğin gibi bir melekte bize nasip olur inşallahhh!!! beklemedeyiz canım arada aksaklıklar olsa da eşimle umudumuz var bir gün olacak diyoruz eylül yada ekim gibi tüp bebek araştıracağım bakalım olmadı o yöntemi denemek doğrusu sanırım çünkü yaşımızda gidiyor ben astım hastasıyım kortizon kullanmam vücudumu ister istemez etkiliyor 🙁 eşim şeker hastası o da insülinden etkileniyor yaş çok gitmeden harekete geçmek lazım bakalım... Mevlam neyler neylerse güzel eyler! seni de o minik meleği de öpüyorum
yaz canım sorununu belki bir yardımımız dokunur, Allah yardımcımız olsun :bebeğim:
Insallah teyzesi,Rabbim insallah sana ve isteyen herkese nasib etsin böyle mutlulugu.
Tüp bebek fikri iyi gülüm,haklisin,fazla vakit gecirmeden tedavi olmada fayda var.Biliyorsun yas ilerledikce insanin sansi azaliyor,birde rahatsizliklariniz varmis.
Bu yöntemin bebek sahibi olmalarina sebep olan cok insan var cevremde.Hele bir ciftin yillarca olmadi olmadi,sonra tüp bebekle önce bir kizlari,sonrada tek yumurta ikizleri oldu.Allahtan ümidinizi kesmeyin gülüm.Siz elinizden geleni yapin kalani Allah a havale edin.Insallah nasibinizde vardir.Bizde seni cok öptük tatli teyzemiz