tam üç yıl önce yaz tatilini yaparken eşimle artık bizimde bebeğimiz olsun dedik bir de sanki hemen olacakmış gibi aman tatilde yine korunalım dedik
Tatil dönüşü bebe çalışmaları başladı ve heyecanlı bekleyişler.. Her ay yeni umutlar ardından yeni hüsranlarla son buldu adet olmak sıradanlaştı... Doktora gittim lanet olası doğuda(doğulular kızmasın ben de doğu kızıyım) özel hastahaneye tonla para verdik hiçbir sorun yok dedi ve 3 ay klomen kullandırttı daha çabuk anne yapacağım seni dedi ve bu tedavide hiçbir bilgim olmadığı için şimdi anlıyorum yumurta takibi olmadan klomen tedavisi yapılmazmış
🙁 ben nur topu gibi kistlerle tedaviyi bıraktım
🙁 aradan 2 yıl geçmişti artık tayin isteyip bebek konusunda yardım alabileceğimiz bir yere gidelim dedik ve 9 aydır buradayız yapılan testlerde eşimde ciddi sperm sorunu çıktı Rabbime şükür bir ilaçla sorunu ortadan kaldırabildik iki ay sonrasında her şey normaldi artık(öbür doktor bizi oyalamasaydı her şey şimdi farklı olabilirdi
🙁 )Doktorum aşılama yapalım beklemenin manası yok dedi 2 aşılama yaptık ilkinde kız kardeşim evden kaçtı adet günü gelmeden üzüntüden adet oldum
🙁 ikincisinde de şans yüzüme gülmedi. Doktor üçüncü için bekliyor aşılamalarımda gonal-f kullandım şansın fazla dediler ama olmayınca olmuyor
🙁 üçüncüye cesaret edemiyorum çünkü ardından doktor tüp bebek diyecek ve şuan buna imkanım yok
tam 3 sene oldu bu serüvenler birbirini kovalayalı facede arkadaş listeme bakıyorum tüm arkadaşlarımın bebeği var hatta bazılarının ikincisi bile olmuş evleneli 5 yıl oldu tüm aile artık bu yaz gittiğimde göbeğime bakacak kimseye bir şey diyemiyorum
🙁
beni tanıyan arkadaşlar merak edip pm atmışlar teşekkürler bu vesileyle onlara da haber vermiş olayım ben halen bıraktığınız yerdeyim en son dün adet oldum ve 5 gün gecikmeli oldu tabi yine umutlanmıştım... Bakalım Rabbim bize de bebek nasip edecek mi?
Bütün hamişleri tebrik ediyorum tabi doğum yapanları da tebrik ediyorum evlatlarıyla huzurlu mutlu bir ömür diliyorum