Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oyyy maaşallah süphanallah elamıza
ömrü uzun ve bereketli olsun
bekleyişler hep böyle mutlu bitsin inşallahh 😀

Allah razı olsun canım Allah evlatlarının ömrünü uzun etsin 🙂 teşekkürler

inşallah canım ya yarın saat 11de aşılama inşallah tutar ..

dualarım senınle sılamcım inş önce ben sonra sen guzel haberler verereksın cuma gunu asılama saatınde dualrının cabuk kabul oldugu bı arkdasın yada annen kım varsa haber et meryem suresi okusunlar
canım ben sureyi okuya okuya gidicem Rabbim nasip eder inşallah kimin duası kabul olur bilmem ki 😕 onun için herkesten dua istiyorum inşallah peş peşe güzel haberler veririz buradan :bebeğim:

Canim...cok güzel yazmissin,benimde duygularimin tercümani olmussun.
Minik elaminda yanaklarindan öpüyor,uzun,saglikli ve sevdikleriyle beraber mutlu bir ömür diliyorum.Allahim bahtini acik etsin ve annesine babasina bagislasin

kızlar bu gün Cuma ezanı okunurken aşılama işlemim gerçekleşti ve işe gitmedim biraz dinlen dedi doktorum bende evime gelip yattım. Şimdi sizlere yazmak için 5-10dklığına nete geldim nette fazla kalma dediler 😀 doktorum haftaya bu gün test istedi yani önümüzdeki hafta Cuma günü test yapılacak ve inşallah bebeğim gelmiş olur ve annesine tutunur. Kızlar aklınıza geldikçe dua edin olur mu inşallah Rabbim daha fazla bekletmez.. :bebeğim:

ayyyy cannım elam teyzesinin bitanesi 1 yaşina girdi demek allahım nice mutlu senelerini gelin olduğunu mutlu ve başarılı olmasını nasip etsin inş

tatlımm dualarımseninle allahım bebişini sana tutundursun inş

Amin gülüm,insallah rabbim daha fazla bekletmez ve yüzünü güldürür...Cuma günü burada müjdeyi verirsin insallah...

KIZLAR ÖZELLİKLE DE AŞILAMA.YAPTIRANLAR AŞILAMA SONRASI YAŞADIKLARINIZI YAZAR MISINIZ? BEN İNTERNETTEN BİŞEYLER OKUDUM MORALİM FENA BOZULDU
BENİM DÜNDEN BERİDİR KASIK AĞRILARIM VAR ADET OLACAKMIŞIM GİBİ BİR DE BELİM AĞRIYOR ARA ARA KARNIMDA DA ŞİŞLİK VAR SARI SARIDA AKINTIM OLUYOR İNTERNETTE BUNU YAŞAYANLARA BAKTIM HEP AŞILAMASI TUTMAYANLAR BÖYLE ŞEYLER YAŞAMIŞ AŞILAMASI TUTTANLAR BÖYLE YAŞAYANLAR VAR MI ARANIZDA??? DOKTORUM KASIK AĞRILARININ NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BENİM YİNEDE MORALİM BOZULDU TUTMAYANLARDAMI BÖYLE OLUYOR ACABA 😕 LÜTFEN CEVAP YAZIN AŞILAMA YAPTIRAN MELEKLER...