Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

amiiinnn canım
öncelıkle rahım fılmı adetın bıttıkten 3 4 gün sonra cekılıyo yanı sıklusun 11 12 . günü oluyo seni okadar ıyı anlıyorumkı annemın kayınvalıdemın esımın baska bı cocuktan bahsetmelrıne bıle sabredemıyorum bazen.. üzerime alınıyorum kapattım kendımı resmen evımden cıkasım gelmıyo cıksam sımdı bırısı bısey sorcak ne dıyecem diyorum vs vs.vs rabbim aratmasın hemencık
versın ıns. benim fılmden sonra laparoskopi histereskopi yapcaz dedi bıkac gun ıcınde amelıyat oldum altı ay ıcınde normal yolla olur dedı once sonra özel hastane olması dolayısıyla duygusallak agır bastı ve tüp bebege yonlendırdı benımde kafam attı bu ay gıtmedım bıdahakı aya baska bı ddoktorda asılama dusunuyoruz nasıb olursa dularımdasın canım

amiiiinnnn
aysegulucum coooookkkkkk tesekkur ederım rabbim büyük inş umut kaynagımsınız sen sabırsızım ve lalezar inş rabbim size verdigi gibi bana slıama ve tüm bekleyen arkadaslarıma versin rabbim gösterdi bizde sebebını ısledık inş bundan sonrası rabbıme kalıyo aratmadan zorlatmadan cabucak verır
sen nasıslın nasıl gıdıyo hamişlik

canım benim biz gerçekten umut olmamız lazım size allahım vermek istedikten sonra bişey vesile olur muhakkak dualarım sizlerle rabbim sizin de yüzünüzü güldürecek eminim benim duam inş çok bekletmesin sizi tez vakitte hayırlısıyla hamile kalın inş aminnn inş bende iyiyim bitanem son ayımız olduğu için baya zorlanıyorum ama olsun herşey bebiş için rabbim sanada yaşatsın bu güzel duyguları inş allahıma emanet ol herşey gönlünce olsun

ayşegülcüm artık heray beklemiyorum anlamında dedim onu ben hepten bıraktım hiç olmayacak anlamında değil yani Rabbim verirse tabiki olacak ama ben artık her ay adet olunca aşırı üzülmelerimi bıraktım buna alıştım manasında dedim asla bebeğim olmayacak diyemem yüreğim kaldırmaz bunu :18:
Rabbim neyler neylerse güzel eyler!
[/Q

zaten öyle deme tatlım allahım okadar merhametliki elbet dualarımızı kabul edecek sadece vermek için en güzel zamanı bekliyo inan bebeğin geldiğinde bütün bu yaşadıklarını unutucaksın dualarım seninle kuzum rabbim en sağlıkl vede hayırlısından bebiş versin sana inşallah

''yaklaşık 3 yıl bekledim. psikolojim bozuldu. hayttan zevk almamaya, arkadaşlarımdan çevremden uzaklaşmaya başladım. Sonra silkindim ve kendime geldim. ama bu defa da benim artık çocuğum olmayacak fikrine kaptırmıştım. yani ümitsizlik falan değil, benim hakkımda hayırlı olanın çocuk sahibi olmamak olduğuna karar vermiştim kendi kendime.''
evet işte tam benim durumum canım bende kabullendim artık bu durumumu .. Canım bazen hakikaten kabullenmeli zorla olacak değil ya... Şimdi eşim tutturdu burada dr araştırıp gitmemizi istiyor bende bakıyorum bizim bütün testlerimiz normaldi eşiminde benimde ama bana rahim filmi felan çekilmedi hiç gerek görülmedi diye eşim şimdi rahim filmide çekilelim geç kalmayalım bebeğimiz için diyor ve onu kıramıyorum..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Canım maaşallah süphanallah kızımız büyümüş sağsalim doğsun inşallah minik melek :nazar:

sağol canım🙂 rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

ben bu doktorları anlamıyorum. rahim filmi nasıl çektirmezler. Allah korusun ama tüm değerler normal çıksa da tüpler tıkalıysa hiçbirşey yapamazsın ki! en başta buna bakılmalıydı. Bence de eşini kırma ve çektir filmi. İnşallah o da temizdir ve sadece işi zamana bırakmak kalır. biz de ne tahlillerden geçtik ve hepsi temiz çıktı. ama artık beklemek istemediğimizden yazın tüp bebek yapalım dedik. tüp bebek moduna girdikten sonra 2 ay içinde güzel haberi aldık. hem de hiç beklemezken! Allah'ım inşallah size de yakında böyle hesiyesini verir ve mutlu eder canım🙂

canlarımm nasılsınız

sabırsızım maşallah canım baya büyüdünüz yirim kızını sağlıcakla gelsin inş

sılam bende senin gibi kaç kere tükendim deyip ayağa kalktım ben bile hatırlamıyorum en sonunda çocuğumun olmayacağina inandım rahataldım burdaki arkadaşlarım dualar ettiler bana allahım hepsinden razı olsun bizde şimdi sana dua ediyoruz seninde olucak inş

şimal cim sana duacıyım canım rabbim ne güzelki sorunun ne olduğunu göstermiş size inş ona göre tedavi uygulayıp gelicektir bebişin rabbim en kısa zamanda hayırlısıyl hamiş kalmanızı nasip etsin inş

siz de büyümüşsünüz bea🙂 Sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza almak dileğieyle canım🙂

selam kızlar bende 13 aydır bebek istiyorum. Bende p.kistik over var. Eşimde de sperm değerleri düşük çıktı. şimdilik klomen ve glukopage ilaçları kullandım. Ama bi netice alamadık. Yarın doktor kontrolüm var. Rahim filmi isteyecek bu defa. Geçen gittiğimde söyledi çünkü. Değerler normal çıkarsa da aşılama diyecek. Ama ben bütün bunlardan çok korkuyorum. Normalde bi iğne bile vurdururken bayılacak gibi oluyorum. Muayneye giderken kaç gün önceden strese giriyorum. Rahim filmi ve aşılama nasıl birşey acı veriyormu onu da bilmiyorum. Ayrıca kızlar benim dünden beri tansiyonum düşük. Bi de sabah beri kasıklarıma bıçak gibi ağrılar giriyo. Adet günüm normalde 1 ekim. Ama bu 2 aydır adetim normal düzeninde gelmiyo uzun sürüyo ama az az geliyo. Acaba nedeni ne olabilir. Bu arada hamiş haberlerini okudum. Çok mutlu oldum. İnşallah rabbim isteyen herkese böyle haberler vermeyi nasip eder.

selam kızlar bende 13 aydır bebek istiyorum. Bende p.kistik over var. Eşimde de sperm değerleri düşük çıktı. şimdilik klomen ve glukopage ilaçları kullandım. Ama bi netice alamadık. Yarın doktor kontrolüm var. Rahim filmi isteyecek bu defa. Geçen gittiğimde söyledi çünkü. Değerler normal çıkarsa da aşılama diyecek. Ama ben bütün bunlardan çok korkuyorum. Normalde bi iğne bile vurdururken bayılacak gibi oluyorum. Muayneye giderken kaç gün önceden strese giriyorum. Rahim filmi ve aşılama nasıl birşey acı veriyormu onu da bilmiyorum. Ayrıca kızlar benim dünden beri tansiyonum düşük. Bi de sabah beri kasıklarıma bıçak gibi ağrılar giriyo. Adet günüm normalde 1 ekim. Ama bu 2 aydır adetim normal düzeninde gelmiyo uzun sürüyo ama az az geliyo. Acaba nedeni ne olabilir. Bu arada hamiş haberlerini okudum. Çok mutlu oldum. İnşallah rabbim isteyen herkese böyle haberler vermeyi nasip eder.

mrb alalh yar ve yardımcımız olsun klomen adet düzenınde degısıklık yapıyo kasık agrıların tamamen stres kaynaklıdır canım asılama yaptrımadım bılmıyorum nasıl oluyo ama rahım fılmı anlatıldıgı gıbı cokta zor bısey degıl sen rahat olduktan sonra tabı stres yapar kendını kasarsan bıraz zor gecıyomus ben rahat olmaya calıstım kolay gectı sukur ılllakı kasarım dıyorsanda anestezılı yaptır inş güzel haberlerle dönersin aeo

zaten öyle deme tatlım allahım okadar merhametliki elbet dualarımızı kabul edecek sadece vermek için en güzel zamanı bekliyo inan bebeğin geldiğinde bütün bu yaşadıklarını unutucaksın dualarım seninle kuzum rabbim en sağlıkl vede hayırlısından bebiş versin sana inşallah
inşallah canım Rabbime sığındım açtım ellerimi boş çevirmesin inşallah hakkımızda hayırlısını versin ve ben de dahil kimseyi evlat hasretiyle sınamasın güzel Allahım inşallah! Sen ve diğer hamişlerimizede sağlıklı doğumlar nasip etsin canım :ebebek:

ben bu doktorları anlamıyorum. rahim filmi nasıl çektirmezler. Allah korusun ama tüm değerler normal çıksa da tüpler tıkalıysa hiçbirşey yapamazsın ki! en başta buna bakılmalıydı. Bence de eşini kırma ve çektir filmi. İnşallah o da temizdir ve sadece işi zamana bırakmak kalır. biz de ne tahlillerden geçtik ve hepsi temiz çıktı. ama artık beklemek istemediğimizden yazın tüp bebek yapalım dedik. tüp bebek moduna girdikten sonra 2 ay içinde güzel haberi aldık. hem de hiç beklemezken! Allah'ım inşallah size de yakında böyle hesiyesini verir ve mutlu eder canım🙂
inşallah canım rahim filmini bu ay kaçırdık ama bu arada iyi bir doktor araştırması yapıp hastane belirleyeceğiz bidahaki aydan itibaren doktora gidicez ve inşallah Rabbim sana yaşattığı mutluluğu banada yaşatır canım her şey Allahtan ama iyi doktor olmayınca benim gibi biraz daha hüsrana uğruyor insan.. Sanada sağlıklı hamişlikler diliyorum canım Allaha emanet olun bebişinle :ar4fd:

canım hoş geldin aramıza inşallah kısa zamanda bebeğini müjdelersin bize öncelikle sana daha önce burada olan bir arkadaştan bahsetmek istiyorum sammyha vardı oda pkoluydu senin gibi ve çok kısa sürede bebeğine kavuştu hatta şimdilerde oğlu kucağında maaşallah :nazar: eşinin sperm değerleri içinde keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim işe yarıyor birçok kişide etkili olduğuna şahidim ayrıca çakşırsuyu var oda oldukça etkili.
rahim filmi çekilen arkadaşlar normal adet sancısı gibi dediler ve yanında ped götür az akıntın oluyo demişlerdi ve istersen çekilmeden 1 saat önce ağrı kesici iç ve kasma kendini canım. inş. aşılamaya bile gerek kalmaz inşallah Rabbim yüzünü güldürür.

siz de büyümüşsünüz bea🙂 Sağsağlim bebeklerimizi kucağımıza almak dileğieyle canım🙂

aminn canım darısı sılama şimale ve diğer bütün isteyenlere olsun inş

allahım tez vakitte hayırlısıyla hamiş kalmanı nasip etsin canım korkma bitanem allahım herşeyde yardım ediyor rahim filmide öle korkulacak bişi değil hiç acı çekmedim ben allahım hiç bişeye gerek kalmadan gönderir inş meleğini

inşallah canım Rabbime sığındım açtım ellerimi boş çevirmesin inşallah hakkımızda hayırlısını versin ve ben de dahil kimseyi evlat hasretiyle sınamasın güzel Allahım inşallah! Sen ve diğer hamişlerimizede sağlıklı doğumlar nasip etsin canım :ebebek:

inşallah canım rahim filmini bu ay kaçırdık ama bu arada iyi bir doktor araştırması yapıp hastane belirleyeceğiz bidahaki aydan itibaren doktora gidicez ve inşallah Rabbim sana yaşattığı mutluluğu banada yaşatır canım her şey Allahtan ama iyi doktor olmayınca benim gibi biraz daha hüsrana uğruyor insan.. Sanada sağlıklı hamişlikler diliyorum canım Allaha emanet olun bebişinle :ar4fd:

canım hoş geldin aramıza inşallah kısa zamanda bebeğini müjdelersin bize öncelikle sana daha önce burada olan bir arkadaştan bahsetmek istiyorum sammyha vardı oda pkoluydu senin gibi ve çok kısa sürede bebeğine kavuştu hatta şimdilerde oğlu kucağında maaşallah :nazar: eşinin sperm değerleri içinde keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim işe yarıyor birçok kişide etkili olduğuna şahidim ayrıca çakşırsuyu var oda oldukça etkili.
rahim filmi çekilen arkadaşlar normal adet sancısı gibi dediler ve yanında ped götür az akıntın oluyo demişlerdi ve istersen çekilmeden 1 saat önce ağrı kesici iç ve kasma kendini canım. inş. aşılamaya bile gerek kalmaz inşallah Rabbim yüzünü güldürür.

aminnnn tatlım allahım gönlüne göre veersin herzaman duamdasın bitanem allhım güldürecek yüzün inş

.

Belki saçma gelecek ama içim kıpır kıpır sanki hamileyim diyeceğim bu ay 😀 dün adetim bitti yeni bir ay yeni bir umut diye başladık ama bu ay hamile kalıcam sanırım 😀 (deliriyom sanırım hahaha )

Hadi hayırlısı canım, niye delircekmişin, bende hamile kalmadan önce 2 ay çok umutluydum ve Allahım izin verdi oldu,güzel güzel çalışın kendinizi kasmadan ama, canınız istemezse de zorlamayın, canım kısmetse o çalışmalarda da olur sen hiç merak etme, Hadi belinize kuvvet :hihi:

Belki saçma gelecek ama içim kıpır kıpır sanki hamileyim diyeceğim bu ay 😀 dün adetim bitti yeni bir ay yeni bir umut diye başladık ama bu ay hamile kalıcam sanırım 😀 (deliriyom sanırım hahaha )

hayır bitanem hiçde saçma değil inş içine doğmuştur da bu ay hamiş olursun allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere inş

Hadi hayırlısı canım, niye delircekmişin, bende hamile kalmadan önce 2 ay çok umutluydum ve Allahım izin verdi oldu,güzel güzel çalışın kendinizi kasmadan ama, canınız istemezse de zorlamayın, canım kısmetse o çalışmalarda da olur sen hiç merak etme, Hadi belinize kuvvet :hihi:
hahaha demi tuhaf değil bu heyecanım sağol lalezarcım 🙂 ama bişi diimmi birkaç aydır artıkın zoraki ilişki yok çünkü gün saymayı bıraktım 🙂 belimize kuvvet mi hahaha hahaha hahaha Allah seni netmeye sağlıklı hamişlikler canım :kiss:
hayır bitanem hiçde saçma değil inş içine doğmuştur da bu ay hamiş olursun allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana ve tüm isteyenlere inş
inşallahhhh Ayşegülümm inşallah Rabbim gönderir meleğimi sen ve meleğin Rabbime emanetsiniz :kiss:

Geri