amiiinnn canım
öncelıkle rahım fılmı adetın bıttıkten 3 4 gün sonra cekılıyo yanı sıklusun 11 12 . günü oluyo seni okadar ıyı anlıyorumkı annemın kayınvalıdemın esımın baska bı cocuktan bahsetmelrıne bıle sabredemıyorum bazen.. üzerime alınıyorum kapattım kendımı resmen evımden cıkasım gelmıyo cıksam sımdı bırısı bısey sorcak ne dıyecem diyorum vs vs.vs rabbim aratmasın hemencık
versın ıns. benim fılmden sonra laparoskopi histereskopi yapcaz dedi bıkac gun ıcınde amelıyat oldum altı ay ıcınde normal yolla olur dedı once sonra özel hastane olması dolayısıyla duygusallak agır bastı ve tüp bebege yonlendırdı benımde kafam attı bu ay gıtmedım bıdahakı aya baska bı ddoktorda asılama dusunuyoruz nasıb olursa dularımdasın canım
amiiiinnnn
aysegulucum coooookkkkkk tesekkur ederım rabbim büyük inş umut kaynagımsınız sen sabırsızım ve lalezar inş rabbim size verdigi gibi bana slıama ve tüm bekleyen arkadaslarıma versin rabbim gösterdi bizde sebebını ısledık inş bundan sonrası rabbıme kalıyo aratmadan zorlatmadan cabucak verır
sen nasıslın nasıl gıdıyo hamişlik
canım benim biz gerçekten umut olmamız lazım size allahım vermek istedikten sonra bişey vesile olur muhakkak dualarım sizlerle rabbim sizin de yüzünüzü güldürecek eminim benim duam inş çok bekletmesin sizi tez vakitte hayırlısıyla hamile kalın inş aminnn inş bende iyiyim bitanem son ayımız olduğu için baya zorlanıyorum ama olsun herşey bebiş için rabbim sanada yaşatsın bu güzel duyguları inş allahıma emanet ol herşey gönlünce olsun
ayşegülcüm artık heray beklemiyorum anlamında dedim onu ben hepten bıraktım hiç olmayacak anlamında değil yani Rabbim verirse tabiki olacak ama ben artık her ay adet olunca aşırı üzülmelerimi bıraktım buna alıştım manasında dedim asla bebeğim olmayacak diyemem yüreğim kaldırmaz bunu
Rabbim neyler neylerse güzel eyler![/Q
zaten öyle deme tatlım allahım okadar merhametliki elbet dualarımızı kabul edecek sadece vermek için en güzel zamanı bekliyo inan bebeğin geldiğinde bütün bu yaşadıklarını unutucaksın dualarım seninle kuzum rabbim en sağlıkl vede hayırlısından bebiş versin sana inşallah