Canim,Rabbimin ne zaman ol diyecegi belli olmaz ki.Bak benim erkek kardesimin ve gelinimizinde 6 yildir olmuyordu bebekleri ve ben hamile kaldiktan iki ay sonra bir sürprozde onlar yaptilar bize ve simdi aksam sabah bekliyoruz bebegimizi.Onlarda artik ümidini kesmislerdi,ayni senin gibi olacak olsaydi simdiye kadar olurdu diyorlardi.Ve hic bir tedaviyede yanasmiyorlardi.Allah verecek olsa,nasipse eger böylede olur diyorlardi ve gercektende nasipmis ve hic bir tedavisiz oldu cok sükür.Demekki en hayirli zaman simdiymis onlar icin.canım benim çocuğum yok biliyorsun ama arkadaşlarımın bebeklerinde hep bu aşılar yapıldı genelde bende yanlarında oluyordum ve hiçbir sorun yaşamadılar çok şükür şimdi biri 3 diğeri 2 yaşında doğru aşılarda cıva var ve cıva zararlı bir madde ama tıp bu anlamda bişey biliyordur bence ileriki yıllarda kimse sıkıntı yaşamadığına göre ama tabi sen bilirsin yine de Allahım meleğini ve aileni korusun canım.
canım benimle ilgili söylediklerine inanmayı çok isterim inş. ama ben bu anlamda gerçekten çok umutsuz olmaya başladım olsaydı şimdiye kadar olurdu diyorum bence benimki şu sebepsiz infertilite(kısırlık) denilenlerden eşimde hiçbir sorun yok dr söyledi güya benimde değerlerim normal ama 3 yıl bitti böyle.. neyse karamsar bir sılam iş başında yine..
Allaha emanet olun
Benimkinin adida sekunder infertiliteydi yani sonradan edinilmis kisirlik.Laporoskopiden sonra narkozdan uyandigimda yanibasimda bu yaziyi buldugumda dünya basima yikilmisti sanki.Kisirlik kelimesini okuyunca insan bir daha hic cocuk sahibi olamayacagini düsünüyor ama ondan dört ay sonra hamile kaldim cok sükür.
Biliyorum beklemek cok zor helede hic cocugu yoksa insanin.Bazen insanin en umutsuz oldugu anda bir mucize oluyor.Dilerim sendede öyle olur...
Son düzenleme: