merhaba arkadaşlar. işten fırsat bulmuşken gireyim dedim ama yine kimseye rastalayamadım🙁
Biz iyiyiz çok şükür. 30. hafta bitiyor yarın. kızım zıp zıp, yerinde durmuyor. anası gibi oturaksız olacak galiba🙂
Sizler de iyisiniz inşallah.
sılamnisacım, yazdıklarını okudum. canım nolur ümidini kesme. söyleyene bak diyebilirsin.
ben de yaklaşık 3 yıl bekledim. psikolojim bozuldu. hayttan zevk almamaya, arkadaşlarımdan çevremden uzaklaşmaya başladım. Sonra silkindim ve kendime geldim. ama bu defa da benim artık çocuğum olmayacak fikrine kaptırmıştım. yani ümitsizlik falan değil, benim hakkımda hayırlı olanın çocuk sahibi olmamak olduğuna karar vermiştim kendi kendime. hatta bebek doğdu doğacak olmasına rağmen hala inanamıyorum🙂
canım benim, sen gönlünü ferah tut yeter. herşeyi olacağına bırak. olacağına bırak derken hiçbişey yapma demiyorum da. bizde hiçbir sorun olmamasına rağmen aşılama denedik tutmadı. hatta bu yaz da tüp bebek deneyecektik ama rabbim çok şükür bize meleğimizi gönderdi. siz de bence beklemeyin (maddi imkanlarınız elveriyorsa). denemekten yılmayın. vakti zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır. meleğin gelmek için sadece zamanını bekliyor.
rabbim inşallah senin ve tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün, kucağını boş bırakmasın...