Bende firsat buldukca ugruyorum ama kimseye rastliyamiyorum.Herkes ayni seyleri söylüyor.Aslinda cogumuz arasirada olsa ugruyor ama denk gelemiyoruz.
Biz iyiz cok sükür teyzesi.Boncugum cumartesi günü 10 haftalik oldu.Coook tatli masallah,sevmeye doyamiyoruz.Gecen carsamba asi icin randevumuz vardi ama nezle oldugu icin yaptiramadik.Zaten asilar konusunda kafam acayip karisti.Oglumda hic düsünmeden önerilen tüm asilari yaptirmistim ama simdi bizimle ilgilenen ebe acayip kafami karistirdi.Asilarin faydasindan cok zararlari varmis,iclerinde civa,formaldehyd gibi zehirli maddeler varmis,Allah korusun ani bebek ölümüne kadar agir sonuclari olabilecegini söyledi ebe.Verdigi kitabi okuyup nettede biraz arastirdiktan sonra nasil karar verecegimi büsbütün sasirmis durumdayim.
Kizlar,sizler ne yaptiniz asi isini?Bilhassa 6li karma asidan sonra bebislerinizde ne tür tepkiler gördünüz?Mesela asi yapilan yerin haftalarca sisliginin inmedigini yada bebegin asidan sonraki gün icinde hic sakinlestirelemeyecek sekilde aci aci agladigini duydum.Bu konuyla ilgili tecrübe ve düsüncelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim cünkü gercekten cok kararsizim.
Silam,Berranurla olan yazismalarinizi okudumda...Yeni ile tasinmisiniz ya;Dilara ve bende tasindiktan cok kisa bir süre sonra hamile kaldik.Nedense bu bebisler bazen gercekten yer degisikliginden sonra gelmeye karar veriyorlar.Icime doguyor,sendede öyle olacak.Öpüyorum seni canim...