canlarım sitem değildi yazdıklarım, sadece gerçeklerdi, burası böyle öksüz kaldığından beri yüreğimde birikenlerdi, belki hatırlarsınız uzun süre gündüzleri bu sayfayı açıp bebeğimi beklediğim gibi tek bir kelime yazı bekledim bu sayfada, hiç kimse yazmadığı halde belki birileri görür diye şaklabanlık bile yaptım, ama baktım ki nafile.... sonra bende yine aynı amaç için buluşmuş anne adayları yani diğer topicte yerimi aldım ama inanın burdaki ve bir önceki topicteki arkadaşlık ve dostluğu yakalayamadım (bir kişi hariç o kendini biliyor... )
zaten bu tür hamilelik topiclerine artık yazmıyorum, burayada yazarsam sonucu bildirmek için yazıcam, sonuca gelince eski dostlarıma bildiriyorum bu ay tüp bebek denemesi yapıcaz, şu anda yumurta geliştirme iğneleri yapıyorum, yarın kontrolüm var, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta yumurta toplatmaya gidicez, 3-4 gün sonrada transfer yapılacak..
bende hepinizi ve güzel meleklerinizi öpüyorum sonucu burda bildiricem, sizlerde Allaha emanet olun şimdilik, içten dualarınızı eksik etmeyin... güle güle