Canım slm, hamile kalanların %90'ı bir daha girmiyor buraya çünkü kendi sorunları çözülüp bebek sahibi olmaya aday olduklarından, arkdaşlıklar paylaşılanlar önemini yitiriyor onlar için, sadece kendilerinin hamile kalmasını umursayanlar bu kısım, ama diğer %10 luk kısım ise hamileliğin getirdiği bazı rahatsızlıklardan yada kimisi bilgisayar başında fazla durmak istememesinden dolayı girmiyor ki hele bebekleri doğanların çoğuda, ki onları mazur görüyorum, çok uzun zamandır istedikleri minik meleklerine kavuştukları için doğal olarak onlarla daha fazla ilgilenmek istiyorlar...
Bu benim yorumum tabikide, şimdi bana kızan, katılan katılmayan bir sürü kişi çıkar ama mantıklı bir şekilde düşündüklerinde bana hak vereceklerini biliyorum, bu yazıyı buraya girmeyen arkadaşları kınadığım için yazmıyorum ASLA böyle düşünmesinler, biz insanoğlu BENCİL yaratıklarız (kimse bunu inkar etmesin) her ne kadar burda yada başka ortamlarda can ciğer kuzu sarması olsakta, herkesin reelde gerçek bir yaşamı var, buradaki herkes sanal (çoğunluğa göre) işte sorun burda mavişim SANALLIKTA...