Aysegülüm,kadayifim,görüsemiyoruz uzun zamandir.Seker testin yüksek cikmis,gecmis olsun tatlim.Benimde hamileligimin en basindan beri gestasyonel diyabetim var,insülin kullaniyorum.Belki sen beslenmene dikkat ederek kontrol altinda tutabilirsin seker seviyeni.Allah yardimcin olsun birtanem...saol bitanem inş olucak nasılsın asyam nasıl büyüdümü kuzum
kızlar şeker testimiz yüksek çıktı yine bakıcaklar dua edin bize çok öpüyorum hepinizi
aysegul ayni sekilde bizim de yuksek cikti iki gundur randevu vercekler onu bekliyorum. hakkimizda hayirlisi olsun senin drun bisey soyledi mi cocuga cok etkisi varmiymis?
selam millet giremedim uzun süredir. inş olumlu değişiklikler olmuştur. ben 38 haftalıkken doğum yaptım. pamuk helvama kavuştum anamı ağlatıyor o ayrı mesele🙂 şuraya girebildiğime hayret ediyorum. yav tam bir gazoz benim oğlan ne uyku ne dinlenme gaz bizi bitiriyor neyse 2 3 ay olacakmış. minik tosbağımın canı sağolsun 12 mayısta bir aylık olacağız derken uyandı🙂)))) teyzeleri öpüyoruz bu arada çok sancı çektim Allah kimseyi o yolda bekletmesin dua ettim kardeşler hepiniz aklımdaydınız burda söylediklerimiz içimize işliyor ağrı sırasında aklıma geldi şükür Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun yavrularımızı bizlere bağışlasın inş. öpüyorum ve çıkıyorum..tecrübeli arkadaşlar bu gaz sancısıyla nasıl başa çıktınız özel mesaj atarsanız sevinirim sayfaları okuma vaktim yok selamlar..
Fudelyam,gözün aydin birtanem.Allah anali babali büyütmeyi nasib edip,hayirli evlat eylesin insallah.Sende dogum yaptigina göre sanirim sira bana geldi.Bizde bugün 35+3 olduk.Allah bekleyen herkesle birlikte bizede hayirli,kolay dogumlar ve saglikli bebisler nasib etsin insallah.Öpüyorum seni...
Aysegülüm,kadayifim,görüsemiyoruz uzun zamandir.Seker testin yüksek cikmis,gecmis olsun tatlim.Benimde hamileligimin en basindan beri gestasyonel diyabetim var,insülin kullaniyorum.Belki sen beslenmene dikkat ederek kontrol altinda tutabilirsin seker seviyeni.Allah yardimcin olsun birtanem...
Güzel dualarin icin tesekkürler canim arkadasim.Allahim cümlemize kolay dogumlar nasib etsin insallah.bitanem inş rabbim yardımcımız olur hepimizin
canımm demek doğum yaptın allahım bahtını açık etsin darısı bize inş çok öpüyorum meleğinide seni de
bitanem sanada geçmiş olsun demek doğum yaklaştı az kalmış ya allahım sağlıcakla kucağina versin meleğini kolay bir doğum nasip etsin mevlam
inş tatlım moralim bozuldu baya
Güzel dualarin icin tesekkürler canim arkadasim.Allahim cümlemize kolay dogumlar nasib etsin insallah.
Seker konusunda da hic morelini bozma.Dedigim gibi belkide yediklerinde ufak tefek degisiklikler yaparak dengeleyebilirsin durumunu.Eger öyle olmasa bile insan herseye alisiyor yeterki bebeklerimiz iyi olsun.Kac haftalik oldun sen?
Oyy,masallah,teyzesi kurban olsun onu veren Allah a.Zorda ne kelime ama cok sükür sonuna geldik artik,sayili günümüz kaldi Allahin izniyle.Hamileligimin neredeyse tamamini yatarak gecirdim ben.Ilk bastan kanamam oldu ve düsük tehlikesi yüzünden yatmam gerekti.Bununla birlikte ilk bastan beri gebelik sekerim ve böbreklerimde sorun oldu.Sonrada rahim agzi yetmezligi yüzünden erken dogum tehlikesi oldu ve bu yüzden 2,5 hafta kadar hastanede yatmak zorunda kaldim.Orada sanci önleyici serumla bebegin akciger gelisimini hizlandirici igne verildi.Bu igne sayesinde erken dogum olsa bile bebegin kendi kendine solunumunu yapabilmesini saglamak amaclandi.Bunlar disinda birde 24.haftamdan beri asiri mide yanmalarim var.Midemle yemek borum arasindaki kapakcik iyi kapanmiyormus.Bebegin mideme yaptigi baski sonucu bu problem normal gebelik reflüsünün cok daha üstüne cikiyor.Ama bütün bu olumsuzluklara ragmen yinede cok sükür bu günleri nasib eden Rabbime.4 tane düsükten sonra bu sefer kizim hala benimle ve iyi cok sükür.Bu kadar zor bir hamilelikten sonra bari dogumumun kolay gecmesini diliyor ve umud ediyorum.Allahim hepimizin yardimcisi olsun...saol meleğim benim inş bebişlerimiz sağ salim doğar bizde yarın 23 haftalık olucaz allahım izin verirse inş sen neler yapıyosun zor geçiyomu hamişlik
Oyy,masallah,teyzesi kurban olsun onu veren Allah a.Zorda ne kelime ama cok sükür sonuna geldik artik,sayili günümüz kaldi Allahin izniyle.Hamileligimin neredeyse tamamini yatarak gecirdim ben.Ilk bastan kanamam oldu ve düsük tehlikesi yüzünden yatmam gerekti.Bununla birlikte ilk bastan beri gebelik sekerim ve böbreklerimde sorun oldu.Sonrada rahim agzi yetmezligi yüzünden erken dogum tehlikesi oldu ve bu yüzden 2,5 hafta kadar hastanede yatmak zorunda kaldim.Orada sanci önleyici serumla bebegin akciger gelisimini hizlandirici igne verildi.Bu igne sayesinde erken dogum olsa bile bebegin kendi kendine solunumunu yapabilmesini saglamak amaclandi.Bunlar disinda birde 24.haftamdan beri asiri mide yanmalarim var.Midemle yemek borum arasindaki kapakcik iyi kapanmiyormus.Bebegin mideme yaptigi baski sonucu bu problem normal gebelik reflüsünün cok daha üstüne cikiyor.Ama bütün bu olumsuzluklara ragmen yinede cok sükür bu günleri nasib eden Rabbime.4 tane düsükten sonra bu sefer kizim hala benimle ve iyi cok sükür.Bu kadar zor bir hamilelikten sonra bari dogumumun kolay gecmesini diliyor ve umud ediyorum.Allahim hepimizin yardimcisi olsun...
lara Rabbim yardimcimiz olsun canim. gercekten zor bir hamilelik gecirmissin. ins dedigin gibi dogumun kolay olur da bebegini sag salim kucagina alirsin canim.
Aysegulcum insan gercekten cok uzuluyor. sen dr unla gorustun mu bilmiyorum ama ben simdi dr dan geldim. yediklerime dikkat ederek ozellikle karbonhidrati fazlasiyla sinirlayarak dengede tutmaya calisicam. tabii yaninda spor da yapcam. zaten yuzmeye gidiyordum ve yuruyordum bunlara devam et dedi dr. her yemekten sonra da sekerimi olcucem bakalim yediklerimle ins dengelerim yoksa ben de insuline baslicam. ins o donemlerimiz olmaz ins yediklerimizle hallederiz birazcik bogaza dur dicez bakalim hakkimizda hayirlisi. sana da gecmis olsun tekrardan canim...
Hurishcim,sanirim seninle henüz tanismiyoruz.Güzel dualarin icin cok tesekkürler canim.Seninde sekerle problemin varmis,umarim insülin e gerek kalmaz.Bilhassa pirinc e dikkat etmeni öneririm,cünkü sekeri cok asiri derecede yükseltiyor.Bulgur da ayni etki olmuyor mesela.Allah yardimcin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?