Günaydın <LINKZ id=linkz106>kızlar</LINKZ>, <LINKZ id=linkz90>sağlık</LINKZ> ocağından geldim şimdi geldim, salak hemşire damarımı bulamadı elimin <LINKZ id=linkz62>üstünden</LINKZ> aldı ve balon gibi şişti damarım ve çok acıyor şu anda
🙁((
Aile hekimimiz <LINKZ id=linkz96>sağlık</LINKZ> ocaklarında gebelik testinin yapılmadığını söyledi, ama hemşire hanıma söyle idrar baksın dedi, ben yaptım çıkmıyor dedim, olsun bide hemşire hanım baksın dedi, neyse yaptık işte çiş+<LINKZ id=linkz29>bardak</LINKZ> <LINKZ id=linkz28>muhabbeti</LINKZ>, ama yine çıkmadı, dr.umuz bir iki gün daha bekleyin p.tesi doğumevine gidip kan verin orda bakabilirler dedi, adetimin gecikmesine çok sevindi, eşimi falan iyi tanıyorda, <LINKZ id=linkz4>bebek</LINKZ> istediğimizi de biliyor yani...
🙂 Yaptırın mutlaka haber verin dediler hemşire ile ikisi.. Hemşire hanım kendine dikkat et dedi, ayaklarını <LINKZ id=linkz61>sıcak</LINKZ> tut, kendini zorlama bu ara eşinle ilişkiye de girirsen yine zorlama kendini düşüğe neden olur dedi...
İşte böyle <LINKZ id=linkz100>kızlar</LINKZ> napcam bilmiyorum, geçen hafta <LINKZ id=linkz73>özelde</LINKZ> yaptırdım 35 TL verdim valla veremiycem yine o kadar, bekliyim mi napim bilemiyoum, haa dr.da dedi geç dölenme olabilir diye...
O yüzden p.tesi daha <LINKZ id=linkz87>uygun</LINKZ> olacak sanırım...<!-- google_ad_section_end -->