Oyy,masallah,teyzesi kurban olsun onu veren Allah a.Zorda ne kelime ama cok sükür sonuna geldik artik,sayili günümüz kaldi Allahin izniyle.Hamileligimin neredeyse tamamini yatarak gecirdim ben.Ilk bastan kanamam oldu ve düsük tehlikesi yüzünden yatmam gerekti.Bununla birlikte ilk bastan beri gebelik sekerim ve böbreklerimde sorun oldu.Sonrada rahim agzi yetmezligi yüzünden erken dogum tehlikesi oldu ve bu yüzden 2,5 hafta kadar hastanede yatmak zorunda kaldim.Orada sanci önleyici serumla bebegin akciger gelisimini hizlandirici igne verildi.Bu igne sayesinde erken dogum olsa bile bebegin kendi kendine solunumunu yapabilmesini saglamak amaclandi.Bunlar disinda birde 24.haftamdan beri asiri mide yanmalarim var.Midemle yemek borum arasindaki kapakcik iyi kapanmiyormus.Bebegin mideme yaptigi baski sonucu bu problem normal gebelik reflüsünün cok daha üstüne cikiyor.Ama bütün bu olumsuzluklara ragmen yinede cok sükür bu günleri nasib eden Rabbime.4 tane düsükten sonra bu sefer kizim hala benimle ve iyi cok sükür.Bu kadar zor bir hamilelikten sonra bari dogumumun kolay gecmesini diliyor ve umud ediyorum.Allahim hepimizin yardimcisi olsun...