Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Evet işte benimde kortizon kilolarım var, onları vereyim dedim gözlerim atak yaptı, böyle bir kısır döngüdeyim ben ne yapayım canım, şimdi tekrar kilo almamak için normalden daha az tuzsuz tatsız öyle bir hayat sürüyorum, şükret ki ağzının tadı yerinde ve kiloları nasıl olsa verirsin o kadar takma, ama evdesin madem kilo vermek daha kolay bak ben çalıştığım halde bunu başarıyorum, sana gönderdim diyet listesi bunu uygulamak o kadar zor değil, spor yamasan bile en azından gıdana dikkat ederek de birkaç kilo verebilirsin ..
canım sen bana listeni göndermiştin ama sebze konusunda sıkıntı yaşamıştım hatırlarsan ayyyy burada sebze bile yokkii :uhu: Allahım güç versin bizlere yaaa evde olmam bana dezavantaj canım sıkıldıkça yemeye başladım kendimi iyice saldım ya birde hep kilolarım orantısız basen sorunum var benim yürümem lazım ama ne yazıkki yürüyecek bir yer yok :uhu:ayy sinir oluyorum kendime yaaa
çok haklısın sana sonsuz katılıyorum...
denemelerde bir ara benim eşim de ilgisiz kalmıştı, hatta ben çok ağlayıp üzülmüştüm. ama sonra karar verdim ben niye tek başıma mücadele ediyorum diye. lütfen bu konuda kendini umursamaz yap canım. inan işe yarıyor. hem o zaman eşin daha çok üstüne düşecek.
ahh mrsm elimden bir şey gelmiyor ya yapamıyorum eşimi böle gördükçe onada sinir oluyorum offf offf

tamam tatlım becerebilirsem yaparım 🙂
canım dene eğer olmazsa ben yapabilirim tamam canım
Öyle canım beklemek çok kötü ama işte sabır ve umut en önemli ilacamız bizim 🙂
sabır Allahım sabır!!!Lalezar insana nasıl zor geliyor ...
kızlar iyiki varsınız Allah sizden razı olsun ben biraz kötüyüm dediğim gibi azcık ağlarsam açılırım ben çıkıyorum hakkınızı helal edin sizleri çok seviyorum canlarım :kiss:

canım sen bana listeni göndermiştin ama sebze konusunda sıkıntı yaşamıştım hatırlarsan ayyyy burada sebze bile yokkii :uhu: Allahım güç versin bizlere yaaa evde olmam bana dezavantaj canım sıkıldıkça yemeye başladım kendimi iyice saldım ya birde hep kilolarım orantısız basen sorunum var benim yürümem lazım ama ne yazıkki yürüyecek bir yer yok :uhu:ayy sinir oluyorum kendime yaaa

ahh mrsm elimden bir şey gelmiyor ya yapamıyorum eşimi böle gördükçe onada sinir oluyorum offf offf

Bak canım madem yürüme imkanın yok, internetten kendine bir tane kondisyon bisikleti al, inan çok pahalı değil, 100-150 arası kendine uygun işi bulabilirsin, bu bile çok işini görür, günlük yarım saat binsen en azından yeni kilo almanı engeller.. 🙂

eşler konusuna gelince onlar biraz daha hazırcıdır, ahh erkekler ahhh hep armut iş ağzıma düş 🙂

Benimde vakit doluyor, ikinizide çooooooooooooook öpüyorum benide dualırınızda unutmayın..
Herşeyin başı SAĞLIK sılam sakın sakın unutma olurmu canım...

canım sılam üzülme bak herşeyde var bir hayır bebeğim acı biberler sana sürülecek diyimde biraz gül 😀 olsun canım olsun bidahaki ay olur sabret canım üzülme . olacaksa allahın istediği olacak olacaksa sağlıklısı olsun canım herşeyde var bir hayır yıpratma kendini eşinde napsın bende böle durumlarda yalnız kalıyorum işte oyuzden burdayım sizleyim bizimle açıl kendine gel ben öle yapıyorum bi hamiş kal bak eşin ozaman nasıl ilgilencek senle ... baş tacı olacaksın valla takma kafana geçicek bu günlerde sabırsızım gibi bizimde yüzümüz gülecek. sabreden kazanıo onu anladım ben kaybetme kendini ne olur.

hayırlı akşamlar kızlar nasısınız sılam sen bizler biber surecektın ama sana gelıyor acı bıber gecen ay bende cok fazla gırıb oldu hıc calışma olmada ne oldu yanı bu ay calışma yoksa hhhhhhmmmm kızlar bu gun sabahtan berı sol kasımda batma ve ağrı oluyor bacama vuruyor bu ay sıkı calıştık gun aşırı acaba tuttumu bu sefer adetten once boyle belirtısı olan varmıydı

canım sılam üzülme bak herşeyde var bir hayır bebeğim acı biberler sana sürülecek diyimde biraz gül 😀 olsun canım olsun bidahaki ay olur sabret canım üzülme . olacaksa allahın istediği olacak olacaksa sağlıklısı olsun canım herşeyde var bir hayır yıpratma kendini eşinde napsın bende böle durumlarda yalnız kalıyorum işte oyuzden burdayım sizleyim bizimle açıl kendine gel ben öle yapıyorum bi hamiş kal bak eşin ozaman nasıl ilgilencek senle ... baş tacı olacaksın valla takma kafana geçicek bu günlerde sabırsızım gibi bizimde yüzümüz gülecek. sabreden kazanıo onu anladım ben kaybetme kendini ne olur.

hayırlı akşamlar kızlar nasısınız sılam sen bizler biber surecektın ama sana gelıyor acı bıber gecen ay bende cok fazla gırıb oldu hıc calışma olmada ne oldu yanı bu ay calışma yoksa hhhhhhmmmm kızlar bu gun sabahtan berı sol kasımda batma ve ağrı oluyor bacama vuruyor bu ay sıkı calıştık gun aşırı acaba tuttumu bu sefer adetten once boyle belirtısı olan varmıydı

arkadaşlar desteğinizle kendimde ayakta durma gücü buluyorum sizleri çok seviyorum iyiki varsınız Allahım sizlerden razı olsun :kiss:

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:
:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:
Ranagül.................................... 12 Mart
Pirenses...................................12 Mart
Şimall....................................... 13 Mart
Sılam_nisa....................................13Ma rt
Esinerkan.....................................14Mart
Hazan.......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
asm.ext..................................... 25 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
Melodi_cn ....................................28 Mart
Pozitif baby..................................1 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI :leylek
bebisim

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM
ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 ANNE ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

<!-- google_ad_section_end -->
erkek%20bebek.gif
MART ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Sabırsızım............................. Mart (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

canım adet gününede 2 gün kalmış belki tutmuştur baksana ii çalıştık diyosun canım ah bide tuttuysa ayy ne mutlu olurum sanada ... bize haber vermeyi unutma sakın. inş hamiş kalmışsındır ya. bende de kasık ağrısı ve bacak ağrısı yapıyodu gebelik ayaklarım sanki dizimden aşağısı tutmuyomuş gibi geliyodu. belki busefer tutmuştur canım bellimi olur had hayırlısı hakkında

Geri