Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Niye canım benim neyin var ?

ya kızlar bu ayda böyle gitti ellerimden
ya sabırsızıma gerçekten çok sevindim ama ben zaman geçtikçe aaaa bak şukadar zaman olmuş deyince çok kötü oluyorum offf yaa sabrımı yenilemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum eşim artık ilgisiz kalıyor bu konuya yalnız kalmış hissediyorum

Bak sılacım benim eski işyerimde bir arkadaşım vardı, tam 10 senelik evliler ve bebekleri olmuyordu, rahminde perde varmış ameliyat falan demişler, ama o hep umutluydu, senelerce uğraşmışlar, sonra benim eski yerime geldiler ve onlarda demin bahsettiğim bu izmirdeki dr.a gitmeye başladılar, benim dşük yaptığımda o düşük yapmıştı ve o kadar senedir ilk kız böyle birn şey yaşadım demişti ve sıkı dur o şimdi 16 haftalık hamile 🙂

canım seni çok iyi anlıyorum 6 ay kortizon kullandım üstüne üstlük 16 kilo aldım
çalışmıyorum evdeyim bulunduğum yerde öle dışarı felan çıkıp eğlenecek ortamlarda yok gibi hareketsiz basık dağınık bir kadın olup çıktım üstelik birde bu kilolarla hamile kalmayı bile istiyorum ama oda olmuyor malum zaman geçtikçe ruhum daralıyor ...

Evet canım çocuk artı misafir tabi zor olur, önemli değil tatlım, siz iyi olun yeter çook görüşürüz yine...
İnşallah artık sıramız yaklaşıyordur sılamla bizimde 🙂

ayy Allahım büyük Allahım hikmetini gösteriyor işte ya bizede Rabbim inşallah verecektir o zamanı beklemek çok zor geliyor ya zaman ahh zaman en büyük düşmanım hatırlamak bile istemiyorum zamanı...

mrsm canım Ela hanımı çook öpüyor teyzesi ama bence o fotoğrafın yanına kocaman bir nazarlık ekle imzanda canım maaşallah
Elamıza nazar değmesin

Evet işte benimde kortizon kilolarım var, onları vereyim dedim gözlerim atak yaptı, böyle bir kısır döngüdeyim ben ne yapayım canım, şimdi tekrar kilo almamak için normalden daha az tuzsuz tatsız öyle bir hayat sürüyorum, şükret ki ağzının tadı yerinde ve kiloları nasıl olsa verirsin o kadar takma, ama evdesin madem kilo vermek daha kolay bak ben çalıştığım halde bunu başarıyorum, sana gönderdim diyet listesi bunu uygulamak o kadar zor değil, spor yamasan bile en azından gıdana dikkat ederek de birkaç kilo verebilirsin ..

çok haklısın sana sonsuz katılıyorum...
denemelerde bir ara benim eşim de ilgisiz kalmıştı, hatta ben çok ağlayıp üzülmüştüm. ama sonra karar verdim ben niye tek başıma mücadele ediyorum diye. lütfen bu konuda kendini umursamaz yap canım. inan işe yarıyor. hem o zaman eşin daha çok üstüne düşecek.