Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

burdayım canım ıyıyım sen nasılsın?asya ıyı cok sukur uyuyor suan....senden naber neler yapıyorsun bakalım?

canım işeki bağlantım cok sana cevap yazamadım tatlım...
asyamın iyi olmasına cok sevindim canım, Allahım nazarlardan korusun onu..
Ben ne yapayım canım işte son durum malum, hastalıklarla mücadele ediyom, şükürler olsun ki siz varsınız az da olsa rahatlıyorum burda..

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:
:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:
Ranagül.................................... 12 Mart
Pirenses...................................12 Mart
Şimall....................................... 13 Mart
Sılam_nisa....................................13Ma rt
Esinerkan.....................................14Mart
Hazan.......................................14 Mart
Dilara1.....................................17 Mart
asm.ext..................................... 25 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart
Melodi_cn ....................................28 Mart
Pozitif baby..................................1 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI :leylek
bebisim

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM
ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 ANNE ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegüüll......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Yazgülüm.......................Ocak (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ŞUBAT ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (anne adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

<!-- google_ad_section_end -->
erkek%20bebek.gif
MART ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Sabırsızım............................. Mart (Anne Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:

herkese günaydın güzeller
herkese mutlu güzel ve bol hamişli bir hafta diliyorum
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda meleğinize kavuşursunuz
bizde 33. haftadayız meleğim normal doğum pozisyonunu almış herşey çok şükür ki yolunda dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum herkesi
maaşallah izgilim bebişini göreceğin zaman yaklaşıyor canım hayırlısıyla :nazar: :kiss: kendini özletme senin bizi güldüren dualarına ihtiyacım var azcık neşelenmemiz lazım sensiz olmuyo incir güzelim :kiss:
Bir gün benim içinde böyle sevinebilecek misiniz kızlar çok merakediyorum ve sabırsızlanıyorum artık, yine hastalıklar ilaçlar, isyan etmek istemiyorum ya rabbim ne olur beni de mutlu et...
Kortizon yine bana yapacağını yapıyor, kendimi iyi hssetmiyorum, uyuyamıyorum, ağzımın tadı hiç kalmadı, yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorum, kafam sürkli uyuşuk ve sık sık baş dönmem oluyor, çok sık duygu değişimleri yaşıyorum, çok çabuk sinirleniyorum falan... ayyy Allahım ne olur yardım et yarabbim kızlar bana dua edin bu zor günlerimde ben tek başıma altından kalkamıyorum 😕
Lalezarım canım arkadaşım seni çoooook iyi anlıyorum ama biz tükendik dediğimiz anda küllerimizden doğuyor yeniden neşeli umutlu olmayı başarıyoruz ama tükendiğimiz anda küçük bir destek yetiyor ben yanındayım canım :kiss:canım arı sütüyle ilgili konu açacağım muhakkak okumanı tavsiye ediyorum güzel Allahım gönlümüzdekini versin yüzümüzü güldürsün inşallah :bebeğim:
2 senediR uyeyım buraya ve ıkı yıldır hangı arkadaslarımızın bu guzel haberlerını alıp da mutlu olmadık kı.....
ısım ısım sayarsam uzun olur ama hepsı allahın ıznıyle dılegıne kavustu.....bu gecen surede hıc mı umıtsız olmadık evet cogu zaman olduk,sıteyı terkettık gelmedık buralara ama sonucta ne oldu bır gun o haberı aldık veya verdık ve mutlu olduk.....
aysegul,sabırsızım,yazgulu ben ve dıger arkadaslarımız........aylar yıllar gectı bekledık gelmedı melegımız ama neoldu sonucta suanda cogumuz anne oldu yada anne adayı....
LALEZAR SÖZUM SANA,UMUTLARIN TUKENMEMESI GEREKTIGINI BUGUN SABIRSIZIMIN HABERIYLE BIRKERE DAHA ANLADIK,TABIKI BU SEVINECEGIMIZ GUNLER BITMEYECEK VE TABIKI SENIN ICINDE SEVINECEGIZ....UMUTSUZ YASANMAZ VE UMUTLARIN CANLI KALMASI ICIN BIZDE CANLI OLALIM BILIYORUM BU SURE COK SIKICI VE BITMIYOR AMA ONEMLI OLAN BIZIM RUH SAGLIGIMIZ.....

NITEKIM PSIKOLOJIK DEGILMI BU OLAY COGUMUZUN STRES YUZUNDEN KAFAYA TAKTIGIMIZ ICIN OLMADI DEGIL MI BU BEBEK AYLARCA.....
INSAN BAZEN KENDI KENDININ DOKTORU OLMLIYMIS GERCEKTEN OYLE....
TOPIGIMIZE YENI GELEN GORUSMEDIGIM DIGER ARKADASLAR SOZLERIM SIZEDE....
BURDA DEMEK ISTEDIGIM SABIRISIZMIN HABERIYLE LALEZARIN YAZISIYLA BUTUNLESEN BIR ORTAK NOKTA CIKTI....
OKADAR UZULDU KAHRETTI SABIRISIZM KENDINE KUSTU U BUNALIMA GIRDI AYSEGUL DE OYLEYDI AMA COK SUKUR SUANDA ALLAHIN IZNIYLE BIRER ANNE ADAYII OLDULAR.....YANI SEN TAKSAN DA TAKMASANDA ZAMAN GECIYOR VE OLACAGINA VARIYOR TEK GIDEN SENDEN...HAYIRLIISYLA BEKLEMEK EN DOGRUSU BU ZAMAN ZOR OLSADA KENDINIZ VE MELEGINIZ ICIN SABREDIN KIZLAR....O MUTLU ANLAR GELECEK HEPINIZIN MUTLULUGUNA ORTAK OLACAGIZ BIZLER.....INSALLAH.....ICIMDEN GELDI OLAYLARI GORUDKCE YAZMAK ISTEDIM.....
canım ne güzel demişsin dün eski topikte taa geçmişe daldım umutsuzlukla olmayacakmı diyen kaç arkadaşımızın burada bebeklerini profil resmi yaptığını birçoğununda hamiş melek olduklarını gördüm evet bazen zor geliyor sabır Rabbim Hz.Eyyüp sabrı versin gönüllerimize inşallah meleklerimiz gelir bizlerde o sıralara katılır bebeklerimizin büyümesini anlatan annelerden oluruz ...
kızlar bu gun kadınlar gunu nerdesınız kadınlar gunuzu kultlaı bol bol hamiş dileğiyle hamişlerımızde bebişlerını kucana alma dileğiyle

kızlar mide bulantısı benı olduruyor kokulardan rahatsız oluyom daha gunum gelmeden olurmu belırtı yoksa pisgolejıkmı aranızda once bulantısı olan varmıydı
canım belirtiler bu kadar erken olmaz diye biliyorum özellikle de mide bulantısı hamileliği öğrendikten birkaç hafta sonra etkin oluyor diye biliyorum ama umarım senin meleğin gelmiştir ve bu bildiklerimin aksıni söylersin bizlere 🙂
merhaba arkadaşlar,
Ben de 4 ayı doldurdum bu ay 5.ay henuz başarı sağlayamadık. Gecen cts doktora gittim genel bir kontrol yapıldı smear testi filan. 2-3 ay daha deneyelım sonrasında yıne konusalım dedı doktorum da. Beklemedeyız 2-3 ay daha deneycegız bakalım hayırlısı. Rabbim hepimizi tez zamanda sevindirsin inşallahhh

canım sende aramıza hoş geldin beklemek en yıpratıcı şeydir.Ben 20 aydır bekliyorum :uhu: hiçbir sorun olmamasına rağmen ama bebeklerimiz gelecek hayırlısıyla sabır canım sen daha yenisin umutlu ve sakin olmaya çalış tamam güzel haberlerle buluşmak dileğiyle 🙂

Arı Sütü ve Polen kullanımı Hamile kalma, gebe bırakma (fertility-infertility) yönünden sorunlu aile bireyleri için denenmesi önemle tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır. Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor

B]canım sende aramıza hoş geldin beklemek en yıpratıcı şeydir.Ben 20 aydır bekliyorum :uhu: hiçbir sorun olmamasına rağmen ama bebeklerimiz gelecek hayırlısıyla sabır canım sen daha yenisin umutlu ve sakin olmaya çalış tamam güzel haberlerle buluşmak dileğiyle 🙂[/B][/QUOTE]

teşekkür ederim canım. sakin olmaya çalışıyorum Rabbim uygun gordugunde bize de verecek bebişlerimizi inşallah. Senin de en kısa zamanda minik bebişine kavuşmanı dılıyorum. Sabrın sonu selamettir derler, olacak inşallahhh🙂

allahımmmmmmmmmmmmm inanamıyorum çok şükür sanaaaa

sabırsızım canım birtanem benim inan o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana... şu anda ellerim titriyor ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum, ama hepsi sevinçtten.

rabbime sonsuz şükür senin de meleğini göndermiş. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve inşallah sağ salim meleğini kucaklarsın.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum ve çooookkk heyecanlıyım canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂

🙂))))))))))) Allah razı olsun canım.
günlerdir ağlıyoruz eşimle ve müjdeyi verdiğimiz herkesle. mutluluk gözyaşları ne güzelmiş🙂
Şükürler olsun rabbime gönderdi meleğimi. cuma günü de muayene gidicem. inşallah sorun yoktur. korku sarmaya başladı🙂

Sabırsızım canım seni tebrik ediyorum Rabbim kucagına almayı nasip etsin... Sen ayagını surumussundur inşallah senden sonra diğer melişlerde hamiş kalır.. bu ay mart !!!! unutmayalım =))))

Geri