ama geliyorsa gelsin, yeter artık. fazla naz aşık usandırır 🙂
en çok istediğim de eşimin babasına müjdeli haber verebilmek. kendisi yaklaşık 5 aydır bağırsak kanseriyle mücadele ediyor. çok şükür iyi. son bir kemoterapisi kaldı ve iyileşecek inşallah. şu sıralar ailecek güzel bir habere ihtiyacımız var.
çalışmalara devam ediyoruz ama ben popomun üstünde oturamıyorum ki. işler yoğun. hafta sonu ev işleri. hastane zaten malum 🙁 tutmaz ki🙂
inş inşşş canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin hiç öyle deme ben okadar kafamdan sildimki nişanda oyun bile oynadım ne işler yaptım evde inşaat vardı ne temizlik ayrıca bide dikiş kursuna gidiyodum öyle bir tutuyoki sen skın vazgeçme meleğin gelicek rahatla yeter allahımdan yürekten diliyorum canım benim
Ranagül .................................... 12 Mart Pirenses ...................................12 Mart Şimall .................................... 13 Mart Sılam_nisa ............................... 13 Mart Esinerkan ................................ 14Mart Hazan .......................................14 Mart Dilara1.....................................17 Mart Lalezar.................................... 25-29 Mart Melodi_cn ....................................28 Mart Sabırsızım ...................................31 Mart Pozitif baby..................................1 Nisan 2010 ANNE ADAYLARI
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
inş inşşş canımm çok geçmiş olsun allah şifa versin hiç öyle deme ben okadar kafamdan sildimki nişanda oyun bile oynadım ne işler yaptım evde inşaat vardı ne temizlik ayrıca bide dikiş kursuna gidiyodum öyle bir tutuyoki sen skın vazgeçme meleğin gelicek rahatla yeter allahımdan yürekten diliyorum canım benim
Canım yaaa bağlantım yine beni öldürmeye başladı bir saattir ende sana cevap yazıyorum yazıyorum gitmiyor gıcık oldum ayyyyyyyyy..
Neyse tatlım benim hikayem başa döndü yine gözüm atak yaptı yine kortizon alıyorum ve mecburi beklemedeyim yine..
Kilo verdim bu arada 11 kg, atağımda ondan tetikledi zaten yaaa, neyse kilo vermemde iyi oldu ama 🙂
Canım yaaa bağlantım yine beni öldürmeye başladı bir saattir ende sana cevap yazıyorum yazıyorum gitmiyor gıcık oldum ayyyyyyyyy..
Neyse tatlım benim hikayem başa döndü yine gözüm atak yaptı yine kortizon alıyorum ve mecburi beklemedeyim yine..
Kilo verdim bu arada 11 kg, atağımda ondan tetikledi zaten yaaa, neyse kilo vermemde iyi oldu ama 🙂
hımmm geçmiş olsun canım.
diyecek söz yok. kelimeler tükeniyor artık canım yaaa. hakkımızda hayırlısı.
kilo vermene sevindim. benim de 7 kilo vermem lazım ama boğazıma dur diyemiyorum🙂